Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Ha most regisztráltam oltásra...

Ha most regisztráltam oltásra mikor kapom meg kb? Sűrgős lenne.

Figyelt kérdés

2021. jún. 18. 14:14
 1/10 anonim ***** válasza:
22%

erre nem lehet konkrét választ írni,mert nem elég pontos,ha idős vagy akkor hamarabb ha krónikus,akkor szintén hamarabb,általában 2-3 hét de ez nagyon általánosított adat,szóval lehet hogy jóval kevesebb,vagy több idő telik el a regisztrálás,és az oltás között,viszont már lényegesen kevesebbet kell várni,min az oltás elején,mert már nagyrészt be vannak olva az emberek,így kevesebb a jelentkező,és mivel kevesebben jelentkeznek,hamarabb sorra kerülsz

remélem tudtam segíteni

2021. jún. 18. 14:21
 2/10 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell időpontot foglalnod ezen az oldalon: [link]

Szóval akkor kapod meg, amikorra foglalsz. Van amikor kell pár nap a regisztráció után mire érvényes lesz és tudsz foglalni, de az is lehet, hogy szinte rögtön bekerülsz a rendszerbe és foglalhatsz.

2021. jún. 18. 14:25
 3/10 anonim ***** válasza:
91%
Szerintem amit az első ír, az egyáltalán nem friss információ. Most már szinte lasszóval fogják össze az emberek az oltáshoz. Kell egy pár nap, míg átfut az adminisztráció, de onnantól akár te is foglalhatsz magadnak időpontot, ha megfelel a kínai vakcina, akkor jó eséllyel másnapra is. Ha nem tudod kezelni a netes felületet, és nincs fiatalabb rokonod vagy ismerősöd, aki segít, akkor pedig hívd föl a háziorvosod, hogy mit csinálj.
2021. jún. 18. 14:25
 4/10 anonim ***** válasza:
25%
Ne oltasd magad!! Halált okoz pár éven belül !!
2021. jún. 18. 14:29
 5/10 anonim ***** válasza:
#1 vagyok,igen valóban nem friss az infó,de amit írtam legalább nem baromság,ellentétben kedves #4-essel szemben
2021. jún. 18. 14:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Köszi, nagyon kedvesek vagytok, hogy így segítetek. :) Már regisztráltam, de sajnos még nem enged időpontot foglalni. De ha már enged, akkor van esély rá, hogy másnapra kapjak is időpontot?
2021. jún. 18. 14:40
 7/10 anonim ***** válasza:
Igen, simán van rá esély, ha nem is biztos, hogy összejön. Persze nem mindegy, hol laksz, vagy milyen messze vagy hajlandó oltásért menni.
2021. jún. 18. 14:48
 8/10 anonim ***** válasza:
Ja, és ha tényleg olyan sürgős, akkor szerintem hívd föl még ma a háziorvosod, hogy nem oltanak-e valahol időpont nélkül is és úgy is, hogy még nem ért körbe a regisztrációd. Vagy odasétálhatsz a legközelebbi oltópontra és személyesen is érdeklődhetsz. Vannak ilyen sztorik, hogy regisztráció nélkül is beoltották, aki elfogadta a kínai vakcinát.
2021. jún. 18. 14:50
 9/10 A kérdező kommentje:
Heves megyében lakom.
2021. jún. 18. 14:54
 10/10 anonim ***** válasza:
Ha már tudsz időpontot foglalni akár már másnapra is foglalhatod ha be tudsz jutni olyan oltópontra
2021. jún. 19. 18:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!