Beoltassam magam vagy ne?

10 igen, vegyetek figyelembe egy twitter linket.
"Hol hallottad? Fészbukon olvastam 🤤"

12!
https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1154..
En irtam ki a kerdest. Szerinted ha a 3.oltashoz majd a tobbihez kotik a munkat, akkor nem adatjak be? Aki munka meg szabadsag miatt oltatta magat, az a tobbit is meg fogja kapni..

13
"foksznyúzon láttam a jútyobon ez megdönthetetlen forrás 🤤🤤🤤🤤"
Esetleg linkelj egy, valamilyen állami szerv által ellenjegyzett jelentést, reportot, orvoscsoport által készített, hivatalos kutatási eredményt. Ne ilyen szar médiatartalmakat, mert ez nem objektív, pláne nem hírérték. Ez média

#15 "Ne ilyen szar médiatartalmakat, mert ez nem objektív, pláne nem hírérték. Ez média"
Szavaidat ne feledd!!! 😀 [link]

16 biológus? te vagy az, aki facebookrol meg fox newsról vesz infókat készpénzként, és még engem próbálsz gúnyolni? 😂
A félelmetes az, hogy a hozzád hasonló barmok komolyan gondolják amit írnak, és tényleg készpénznek veszik azokat az információkat, amiket a facebookon és egyéb közösségi médiákban látnak. Nem kell mindent elhinni amit olvasol, meg látsz, csak nem értem, hogy ez miért nem egyértelmű egyeseknek (hozzád hasonlóaknak)

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!