Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Beoltassam magam vagy ne?

Beoltassam magam vagy ne?

Figyelt kérdés
Munkába járás miatt.

2022. jan. 15. 22:25
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
51%

10 igen, vegyetek figyelembe egy twitter linket.

"Hol hallottad? Fészbukon olvastam 🤤"

2022. jan. 16. 09:51
 12/25 anonim ***** válasza:
76%
Ha véleményt kérsz akkor ne oltasd magad. De ezt inkább te döntsd el. Én csak az ismerőseimre tudok hivatkozni. Javarésze nem veszi fel a harmadikat mert kezdik belátni,hogy meg lettek szivatva és semmit nem ér ez az egész.SŐT! Inkább árt. A féléventi oltás mindenképp
2022. jan. 16. 09:58
 13/25 anonim ***** válasza:
2022. jan. 16. 10:10
 14/25 anonim ***** válasza:

12!

https://www.gyakorikerdesek.hu/politika__torvenyek-jog__1154..

En irtam ki a kerdest. Szerinted ha a 3.oltashoz majd a tobbihez kotik a munkat, akkor nem adatjak be? Aki munka meg szabadsag miatt oltatta magat, az a tobbit is meg fogja kapni..

2022. jan. 16. 10:11
 15/25 anonim ***** válasza:
28%

13

"foksznyúzon láttam a jútyobon ez megdönthetetlen forrás 🤤🤤🤤🤤"

Esetleg linkelj egy, valamilyen állami szerv által ellenjegyzett jelentést, reportot, orvoscsoport által készített, hivatalos kutatási eredményt. Ne ilyen szar médiatartalmakat, mert ez nem objektív, pláne nem hírérték. Ez média

2022. jan. 16. 10:12
 16/25 anonim ***** válasza:
67%
Kedves 15 ös két pipás biológusunk. Minden kérdés alatt ott vagy lassan és szidod azokat akik nem akarják fevenni az oltást. Miért jó ez neked? Élj egy kicsit szerezz barátokat de amit itt leművelsz az már nagyon félelmetes :(
2022. jan. 16. 10:19
 17/25 anonim ***** válasza:
72%
A válaszaiból úgy látod vannak barátai?Énis minden kovidos kérdés alatt összefutok vele és erőszeretettel használja a "konteó" "antiwaxer" szavakat.Ne reagáljatok rá mert csak vitát gerjeszt.Nehezen ismeri be milyen szinten megvezették az oltással
2022. jan. 16. 10:23
 18/25 anonim ***** válasza:
100%

#15 "Ne ilyen szar médiatartalmakat, mert ez nem objektív, pláne nem hírérték. Ez média"

Szavaidat ne feledd!!! 😀 [link]

2022. jan. 16. 10:24
 19/25 anonim ***** válasza:
24%

16 biológus? te vagy az, aki facebookrol meg fox newsról vesz infókat készpénzként, és még engem próbálsz gúnyolni? 😂

A félelmetes az, hogy a hozzád hasonló barmok komolyan gondolják amit írnak, és tényleg készpénznek veszik azokat az információkat, amiket a facebookon és egyéb közösségi médiákban látnak. Nem kell mindent elhinni amit olvasol, meg látsz, csak nem értem, hogy ez miért nem egyértelmű egyeseknek (hozzád hasonlóaknak)

2022. jan. 16. 11:05
 20/25 anonim ***** válasza:
35%
18 gratulálok, a másik bolond meg belinkeli a kormánypropagandát :D
2022. jan. 16. 11:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!