Pszichiáterhez szeretnék menni. Hogyan lehetséges az én esetemben?
Figyelt kérdés
Az a helyzet, hogy nem vagyok budapesti, de budapesten tartózkodom és dolgozom. Mivel nem ide vagyok bejelentve nekem milyen kilátásaim lehetnek? Melyik az az egészségügyi intézmény Budapesten, ami képes lenne engem fogadni? Mivel minden egyes kerületi intézmény a környékükhöz tartozó emberekkel foglalkozik. Kedves válaszadók, örömmel fogadnám a tanácsaitokat, illetve, ha linkeket küldötök, azokat is megköszönöm. Kérlek segítsetek.2021. dec. 22. 10:44
1/2 anonim válasza:
Ha nem vagy Budapestre bejelentve, akkor nem veheted igénybe a TB-s ambuláns pszichiátriai ellátást. (Kivételt képeznek ez alól a sürgősségi esetek.) Magánpszichiáterhez kell menned.
2/2 anonim válasza:
Ideiglenesen bejelentetett kellene kérned
úgy tudom a nyírő gyula kórház országos, de előtte oda kell telefonálni. (van ambuláns ellátás is)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!