Szegeden hol találok ingyenes pszichológus/ pszichiáter jellegű szakembert?
Figyelt kérdés
Nagyon depressziós vagyok, lehetőleg hétfőre szeretnék elmenni valakihez, aki segíthet, mert ez nem jó így. Nagyon nem.2021. dec. 18. 18:53
1/5 anonim válasza:
Háziorvos biztosan tud segíteni, hogy hová mehetsz. Amiben nem vagyok biztos, az az, hogy azonnal kapsz segítséget. Hosszúak sajnos a sorok.
2/5 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm!
Remélem kibírom...nagyon küzdök.
2021. dec. 18. 19:22
3/5 anonim válasza:
A pszichiátriai ellátás nem beutaló köteles. A területileg illetékes pszichiátriai gondozóba/szakrendelőbe kell időpontot kérned, ami a te esetedben ez: [link]
4/5 anonim válasza:
Szia! Kiút Alapítvány. Keress rá, ott van Felsővárosban a Tisza part közelében az új uszoda mellett. Dolgozik ott szociális munkás, addiktológiai szakreferens. A hét 5 napján lehet menni hozzájuk teljesen ingyen 1 órás beszélgetésekre, akár minden nap is. Bemész és csak annyit mondasz segítséget szeretnél kérni, aztán egyből leül veled valaki általában beszélgetni. Akár telefonon is odaszólhatsz előtte, de nem kötelező.
5/5 anonim válasza:
Nagyon köszönöm én is a válaszokat, nekem is hasznos volt ♥️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!