Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Volt már olyan hogy egy idős...

Volt már olyan hogy egy idős családtagodnak be kellett feküdnie a kórházba?

Figyelt kérdés

(pl.: erős hátfájás vagy hasonló miatt)

És mikor vártátok a betegszállítót, még beszélgettetek és a saját lábán (minden nehézség nélkül) szált be a betegszállítóba.

Majd mondjuk egy hét múlva mikor hozták vissza, meglepetésedre hordágyon vették ki a betegszállítóból, saját erejéből még csak felülni sem tudott, és beszélni sem maximum motyogni?!?

2021. dec. 10. 18:46
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
Azóta jobban van?
2021. dec. 19. 18:24
 12/12 A kérdező kommentje:

Igen! Szerencsére 5-6 nap alatt rendbe jött.

Ahhoz képest hogy mikor hazahozták, aznap abban sem voltam biztos hogy megéli a másnapot.. 120 volt a pulzusa, és némi szívritmus zavart is érzékeltem, úgy hogy amúgy neki általában 60-70 szokott lenni. Visszaküldeni meg nem mertem ezzel, mert ott romlott le ennyire az állapota...

Amúgy egy teljesen járóképes idős embert kell elképzeli aki mankó meg járókeret nélkül közlekedik.

2021. dec. 19. 18:47
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!