Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi volt a legrohejesebb...

Mi volt a legrohejesebb hazugsag/erv/kibuvo, amit vmely csaladtagodtol hallottal egy probat meger alapon?

Figyelt kérdés
Lehet felhaborito is, de olyan is, amire utolag visszagondolva mar te is nevetsz es bekerult a csaladi legendariumba.

2016. febr. 26. 16:22
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
95%

Most éppen csak felháborító jut eszembe és nem is egészen családtagtól.

Anno mikor terveztük az esküvőnket akkor a leendő anyósom előállt a kéréssel, hogy had hívja meg a barátnőjét. Mivel nagyon kicsi esküvőt terveztünk és nem ismertem a nőt, soha nem találkoztam vele, ezért nemet mondtunk, mert nem akartunk pici esküvőn olyan embert akit azelőtt soha nem láttunk. Többször kérlelt, majd kb 1 hét gondolkodás után mondtuk, hogy mindegy, akkor jöjjön el. Párom át is ment és személyesen hívta meg a kedves barátnőt a férjével együtt, viszont a férj besértődött, hogy milyen szemetek vagyunk és hogy megbántottuk anyósomat és ő már csak azért sem megy el, mert ilyen emberekkel ő nem ül egy asztalhoz.

Később kiderült, hogy pont az esküvő napján volt egy autóbemutató, amire nagyon el akart menni...

2016. febr. 26. 16:45
 2/21 anonim ***** válasza:
11%
Inkább szánalmas,:nem tudtsm., hogy unokám lett. (anyám egyetlen lányaként szülte egy fő unokát, amiről tudattuk, de 2éves kirában látta előszöt, mert nsgyin messze, 2km_re lakik.
2016. febr. 26. 16:54
 3/21 anonim ***** válasza:
13%
Jaj, annyira sírtam, tele hibával, modik, töröljétek, ha kérhetem
2016. febr. 26. 16:56
 4/21 anonim ***** válasza:
90%

Kutyafülét

Kérlek fuss neki még egyszer!

2016. febr. 26. 16:56
 5/21 anonim ***** válasza:
34%

Egyszer egy nagynéném egy temetésre nem ment el azzal hogy az anyósát kell kórházba vinni. Csak az volt a gáz, hogy az anyósa meg ott volt a temetésen.

Egyszer meg én hazudtam azt, hogy azért jöttem haza későn az iskolából mert az osztályfőnöknek kellett segíteni pakolni (igazából fociztunk). Csak azt nem tudtam, hogy anyám pont aznap az osztályfőnökkel egy buszon utazott pár órával korábban, kaptam is a szíjjal rendesen.

16 F

2016. febr. 26. 16:59
 6/21 anonim ***** válasza:
17%
3:aranyos vagy. De kár volt ide írnom.
2016. febr. 26. 17:01
 7/21 anonim ***** válasza:
76%

Első vagyok. Az unokás történetről jutott eszembe, hogy anno mikor az anyai nagypapám meghalt, csak onnan tudtuk meg, hogy hónapokkal később anyu kapott egy levelet az öröklésről.

Persze ez nem hazugság, de annyira szomorú, hogy valaki ennyire nem méltatja a másikat.

2016. febr. 26. 17:03
 8/21 anonim ***** válasza:
97%
Fiunk szülinapját tartottuk ( nálunk szokás a nagy családi banzáj), előtte este telefonáltak, hogy nem tudnak jönni, mert a lányuk teniszedzőjének lesz a névnapja, és sógornőm már sütött neki sütit, nem akarják, hogy kárba vesszen.
2016. febr. 26. 17:08
 9/21 anonim ***** válasza:
98%

Édesanyám szembesített azzal, hogy én írtam alá apám helyett az osztályfőnöki figyelmeztetést. Bevallottam, hogy igen én voltam és később kiderült, hogy mivel jól hamisítottam elhitte volna, ha azt mondom, hogy apa írta alá, amikor félálomban megkértem rá. :D

A poén, hogy apám sem tudta eldönteni, hogy ő írta-e alá vagy nem. :D Azok a gimis évek, persze nem kaptam semmit sem, nem olyanok a szüleim. Mellesleg időszűke miatt írtam én alá nem azért, mert féltem elmondani. :D 22/f. D: Egyetemen hála istennek nincs ilyen. :D

2016. febr. 26. 17:14
 10/21 anonim ***** válasza:
79%

5-ös, nem unod még a kamuzást?! Már piszkosul elegem van, hogy minden kérdéshez odaböfögsz valami hazugságot, hozzátéve, hogy ezért mennyire megvertek.

Undorító a viselkedésed.

Kérdező: egyszer én kamuztam, hogy fáj a hasam, mert nem akartam suliba menni. Apa ímmel-ámmal elküldött dokihoz (látta, hogy semmi bajom), én meg doki után örültem, hogy három nappal hosszabbíthatom a szünetet. Még aznap délután sikerült olyan ügyesen leugrani az ágyamról, hogy a balesetin kötöttem ki, és egy hétig alig tudtam járni, úgy fájt/dagadt a lábfejem.

2016. febr. 26. 17:27
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!