Mi volt a legrohejesebb hazugsag/erv/kibuvo, amit vmely csaladtagodtol hallottal egy probat meger alapon?
A lányom 6 hónapos volt, amikor a férjem megkérdezte a húgát, hogy mikor akarnak eljönni babanézőbe. Szombati nap lett megbeszélve, mi készültünk, süti, finom ételek stb, de szombat délelőtt felhívott minket, hogy bocsi, mégsem tud jönni, mert az anyósát viszi a kórházba, mert eltörte a lábát. 1 órával később a boltban pont az anyósával találkoztunk aki egészséges, ép lábakkal vásárolgatott. El is mondtuk neki, hogy neki kórházban kéne lennie, hogy begipszeljék a lábát. Kiakadt rendesen. Végül az anyósa eljött hozzánk, és estéig maradt, jókat dumáltunk vele. A férjem kicsit szemétkedett a húgával mert fel is hívta, hogy megkérdezze, hogy van az anyósa. A húga meg tovább hazudott, hogy begipszelték a lábát, most vitték haza, pihen stb. Erre a férjem átadta a telefont az anyósnak aki megkérdezte, hogy melyik lába is tört el, csak hogy tudja melyikre kell majd bicegnie..
Hát elég gáz volt, hogy kiderült a hazugsága.
Egyszer elmentunk neveloapammal a fogorvoshoz egyutt. Rola azt kell tudni, hogy retteg a tutol, fogorvoshoz is ugy kellett elrangatni mar, mert magatol nem jott volna. Egymas utan kaptunk idopontot, en mentem eloszor.
Valami kegyetlen, orosz fogorvost kaptam, nem a sajatomat, ugyhogy amikor mentem ki, mondtam neki, hogy ez a no egy vadallat, ide nem megyek tobbet az biztos. O meg pont anyammal beszelt telefonon.
Miutan latta, hogy nem viccelek es mar rendesen beparazott, eldontotte, hogy lemondja az idopontjat gyorsan, mar csak kell valami sztori otthonra, hogy mi tortent (ugye az tul ego lett volna ha csak bevallja anyanak, h parazik es nem mert bemenni..).
Elindultunk ki a rendelobol vissza a kocsiig, es megbeszeltuk, h beulunk valahova, en iszok egyet, vagy valami, h ne legyen gyanus, h tul koran otthon vagyunk.
Egy laza 10perc alatt megvolt a full reszletes fedosztori, h anyamnak mit mondunk, tenyleg, leg aprobb reszletekig...
Beulunk a kocsiba, fura hangot hallunk, ranez a telojara, kihangosit, anyam meg ott rohog a telefon tuloldalan, hogy elfelejtettuk letenni, es hallott mindent:DD Kicsit beegtunk, de naggyon vicces volt..
(utana kepes volt rendelni maganak ebayrol egy DIY fogtomo keszletet, de az egy masik sztori...)
Első vagyok. Nem hónapokig nem néztünk felé, hanem évekig, mert kb annyira tojt a fejünkre, mint a nagymama a kedves unokájára. Én életemben csak 1x láttam.
Ettől függetlenül úgy gondolom, hogy egy telefont megért volna, hogy eltávozott, tekintettel arra is, hogy a ház amiben az élettársa a mai napig lakik anyukám tulajdona.
nekem egyik barát volt az, nem rokon, megbeszéltem vele egy találkozót, erre fél nappal előtte hív, hogy jaj, melóznia kell, nem jöhet. gondoltam, akkor ne menjek kárba a napom, elmegyek valahová... jó messze onnan, ahol a találka lett volna, más város, 70 kilométerre onnan... pont sétálok a célhely felé, meglátom előttem 20 méterre :D a drága barátot, aki keményen melózik ugye épp, valahol nagyon máshol, elméletileg. nem voltam lusta felhívni, és láttam ahogy nézi a mobilt, kinyomja, majd elrohan... (akkor keresett valami kevésbé zajos helyet) visszahívott, hogy mondjam ha fontos mert épp melóban, hajtás, a főnök bármikor jöhet, stb... mondtam neki, hogy dolgozzon csak tovább nyugodtan, nem olyan fontos, még le is cseszett, hogy akkor minek hivogatom, most ezért hagyta félbe a műveletet! megvártam amíg visszaér, majd lassan odasétáltam, megböktem, és nyugodtan, mosolyogva mondtam, ne zavartassad magad, nyugodtan folytasd a kemény melót, de kérlek, a kajaszünetedben töröld ki a számom, mert nekem csak egyszer lehet hazudni...
(ezt minden barátságnál rögtön elmondom)
utána sokat keresett, meg akarta magyarázni, stb, de tényleg tojok rá, és köszönöm a sorsnak, hogy pont aznap, pont oda, pont megláttam.
mai napig nem tudom, hogy jött össze amúgy, mert több mint egy éve volt tervben az, hogy eljutok arra a helyre, és csak úgy beugrott, hogy ha már elmaradt a találkozó, miért is ne mehetnék most, ha van időm? tényleg nem mindennapi, le is blokkoltam először, azt hittem, rosszul látok, hogy ott van, szerintem benne is megállt az ütő, amikor megkocogtattam a vállát :D
-utolsó voltam-
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!