Új háziorvos váltással nálatok is így volt?
Örülj a szerencsédnek.
Én azért váltottam háziorvos,mert a korábbi túl alapos volt és órákat kellett várakozni, még szimpla gyógyszer felírásra is. Az asszisztensnője meg egy szörnyella. Az új háziorvos asszisztensnője talpraesett, gyors alig kellett 5-15 percet várnom. Viszont a háziorvos nem vette észre, hogy az általa javasolt gyógyszer mellékhatásaként súlyosan anémiás lettem, nekem kellett kérnem szakorvosi beutalót. A megadott telefonszámot csak rendelési időben lehet használni, különben kikapcsolva van. Idén januárban 1 órával a rendelési idő befejezése után kezdtem el alvadt vért köpni. Őket nem értem el. A körzeti ügyelet nem fogadott, a mentőkhöz irányított, magánkórház a vészhelyzetre hivatkozva szintén elutasított. Kénytelen voltam a régi háziorvosomhoz fordulni, aki 2 napon belül kijött, megvizsgált és gyógyszert is adott. Azóta nála maradtam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!