Kirúghat a háziorvos szó nélkül, ha nem tartozom a körzetébe ? Vagy valami módon értesít, ha ki is rúgott? Bővebb info lent.
Figyelt kérdés
Az általam kedvelt háziorvos asszisztense úgy bánik a betegekkel, mint a hülyékkel !Sokszor a folyosón osztja az észt. Mostanra a doki is behülyült egy kicsit és a minap kicsit kiosztottam . Most viszont nem írja ki a gyógyszereimet. Neten szoktam kérni, de nem válaszol. Más 4 emailt írtam neki, de semmi !2021. nov. 4. 07:15
1/8 anonim válasza:
Nem rúghat ki. Max javasolja, hogy keress másik háziorvost.
Hívd fel. Ha nem akar gyógyszert írni, akkor keresd fel a betegjogi képviselőt.
2/8 anonim válasza:
Telefonálj. Lehet, hogy vátnak vmi bocsánatkérés-félét. Bármi gondod is van a dokival, nem megoldás, hogy agresszívan odamondasz nekik. Nem ismerem az adott szitut, de lehet, hogy meg lehet azt beszélni emberi hangnemben is.
3/8 anonim válasza:
Ha nem tartozol a körzetébe, akkor dönthet úgy, hogy nem hajlandó tovább ellátni. Erről viszont értesítenie kell téged és meg is kell indokolnia.
"Mostanra a doki is behülyült egy kicsit és a minap kicsit kiosztottam."
Mivel nem részletezted, így nem tudjuk a hátterét, de ha minősíthetetlen hangnemben beszéltél vele, akkor az már elég indok.
Egyetértek a 2#-sel, valószínűleg minimum egy bocsánat kérést várnak.
4/8 A kérdező kommentje:
Már 2x bocsánatot kértem tőle, tegnap előtt, de semmi ! Próbáltam megmagyarázni, hogy nem csak Ő van kibukva, mert mostanában olyan mint a felmosórongy. Beoltatta magát, azóta elég rossz bőrben van és olyan köhögőrohamok jönnek rá, hogy ki kell mennie a rendelőből. A mellei meg a feneke akkora lett mint egy görögdinnye ! Értem, hogy emiatt leveri a víz minden nap, de azokon a betegeken vezeti le a haragját, akik nem nagyon fizettek neki amíg lehetett elméletben. Én nem voltam az a fizetgetős fajta. Néha vittem ajándékot. Sőt még azt is megcsinálta egy csomó betegével. hogy nem mondta el, hogy mikor megy szabira, később kiderült, hogy a fizetős vendégek tudták. Imádtam ezt a dokinőt, de valami elromlott !
2021. nov. 4. 09:41
5/8 anonim válasza:
Kérdező én is háziorvos vagyok. Úgy raknálak ki a körzetből, mint macskát sz.rni már kapásból a feltételezésért, hogy nem egyformán látom el a betegeimet. Ha te ezt hangosan kimondtad, akkor örülj, hogy nem lettél beperelve!
6/8 A kérdező kommentje:
Ezt csak itt osztottam meg és igaz ! Persze ettől még kirakhatnál, de az igazság megmarad ! Az, hogy 10 betege várt a rendelőben 1 órát és még az ajtóra sem volt kiírva. hogy szabadságon vagyok, ez már vicc ! Persze tegyél ki ! Aztán ? Mindenki tudta, ha ajándékot kaptak akkor kiszólt az asszisztens, hogy most 10 perc szünet lesz. Amikor én vittem, akkor is ez elhangzott, ekkor esett le a tantusz ! De ha már orvos vagy, van egy nagyon rendes orvosom, neki vinnék mikire ajándékot, azt lehet? Mert nem tudom !
2021. nov. 4. 10:04
7/8 anonim válasza:
Micsoda ge..i a legtöbb háziorvos az , semmihez nem értenek , csak felírják a gyógyszert , és max beutalót adnak , engem soha nem vizsgált meg fonendoszkóppal , ekg-t soha nem csinált , órákat kellett várni , udvariaskodni , kinyalni a fenekét , mert Ö az ORVOS , nekem a covid alatt lett elegem ebből.
8/8 anonim válasza:
Utolsó szabad orvosválasztás van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!