Gyógyszertárban lehet nagykiszerelésű (100db) steril tűt vásárolni? Megkérdezik, hogy mire kell?
Figyelt kérdés
2021. okt. 8. 11:59
11/15 anonim válasza:
Egy kórházinak nem. Egy háziorvosnak igen.
12/15 anonim válasza:
A háziorvos sem oda mászkál. Millió dolog van, ami még kell egy háziorvosnak és gyógyszertárban nem kapható, ahonnan azokat veszi, ott lesz tű is.
13/15 A kérdező kommentje:
Szerintem sem onnan vásárol, hivatalos beszerzés lehet inkább. Ellenben eltértünk a témától. Korábban már vettem, online rendeltem orvosi segédeszköz boltból, csak azért érdeklődtem, mert pár száz forint darabja, a stállítás meg háromszor annyi. :-)
2021. okt. 9. 15:44
14/15 anonim válasza:
Tizenkettes, ne okoskodj már basszus olyan témában amihez közöd nincs.
Háziorvos vagyok. Tűt általában a Rextrában veszek, de ha véletlenül egyszerre fogy el a Tonogén meg a tű, akkor bizony a patikából fogok venni.
15/15 anonim válasza:
Na látod, 14-es, kösz, hogy igazoltál, hogy nem a gyógyszertár a fő beszerzési forrás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!