Árulnak a gyógyszertárban morfiuminjekciót?
muhaha
nem...
Azt még a kórházban is páncélszekrényben őrzik, és szigorúan dokumentálják a felhasználását.
Nem.
Csak tapaszt. A kiváltása pedig személyre szabott, és személyazonosság igazolásával, aláírással hitelesítve lehet kiváltani.
Akkor miért járnak rá egyes orvosok, ha ennyire szigorú a tárolása? Jól akarják érezni magukat, gondolom. Nekik lehet. Akkor lehet nekem is.
Árulnak csak nem tudod megvenni. A morfin fokozottan ellenőrzött szer. Nagyon pontosan kell dokumentálni, hogy mikor kinek, miért lett beadva és a rendőrség gyakran ellenőrzi, hogy jogos volt e a használat.
Én orvos vagyok és egyébként nem tudunk rájárni. Meg aki nem teljesen kretén az orvosként nem kezd el rekreációs célra morfint használni, mert egy életre megnyomorítja az embert. A morfin egy jó fájdalomcsillapító, de iszonyatosan sz.r kábítószer.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!