Gyógyszertárba kell maszkot felvenni? Mivel azt olvastam hogy minden egészségügyi intézetben kell maszk.
Figyelt kérdés
2021. szept. 8. 08:03
3/7 anonim válasza:
Rajtam nem volt, nem szóltak, mások is maszk nélkül mentek be
4/7 Andizsuzsi válasza:
Nem kell. A gyógyszertár nem egészségügyi intézmény.
5/7 anonim válasza:
Ezt gyógyszertára válogatja. Voltam olyanban is ahol kellett, és olyanban is ahol nem.
6/7 anonim válasza:
Miért kéne? Sparban sem kell, oda is bejár mindenki. És még többet is van ott és többször.
7/7 bensdorp válasza:
Egészségügyi intézmény ugyan, de kivételt képez jelenleg a maszviselési kötelezettség jogszabálya alól. A gyógyszertárak viszont hozhatnak olyan házirendet, ami alapján kötelező náluk - ezért van az, hogy hol kötelező, hol nem. Egyébként a szakmai ajánlások egyértelműen javasolják a maszviselés elvárását, hiába nem köteleznek éppen rá jogszabályilag.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!