EESZT-ben mi látható? (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér)
Figyelt kérdés
Ha az EESZT-ben (Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Tér) a hozzáférést teljesen tiltó állapotba teszem az önrendelkezésnél akkor a foglalkozás-egészségügyi szakorvos látni fogja, hogy jelenleg nekem milyen gyógyszerek vannak felirva e-receptként? Vagy ő így egyáltalán nem látja, hogy én milyen gyógyszert szedek vagy kellene szednem? A recepteket csak a gyógyszerész látja a patikában vagy akár a foglalkozás-egészségügyi orvos is hozzá férhet?2021. febr. 19. 23:17
A kérdező szavazást indított:
Gyógyszerész látja csak
Minden orvos látja
Foglalkozás-egészségügyi orvos nem látja
Tiltó állapotban nem látható
Még a kérdést se értem
6 szavazat
1/1 anonim válasza:
Ha le van tiltva, akkor alap esetben senki sem látja a leleteket. A gyógyszerész látja a recepteket. Aki felírja látja a recepteket. Van a medikai programokban egy "sürgősség" opció. Ezt meg kell indokolni (pl. kórházban eszméletlen beteg, tudni kéne milyen betegségei vannak stb. ) akkor minden digitális önrendekezés semmis, mindent meg lehet nézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!