Ha teafa olaj cseppeket csepegtetek a pamut fehérneműmre, azzal elkerülhetem a hüvely visszafertőzését? Vagy szerintetek ez egészségügyi szempontból nem ajánlott? Hol tudok megbízhatót beszerezni, Dm, Rossmann, vagy inkább gyógyszertár?
Én szoktam cseppenteni. Nőgyógyászomat kérdeztem, nem ellenezte.
Ha van rá kereted, akkor természetesen jobb a bio (pl.: [link] ), én sima rossmannost használok (Altapharma), mivel vidékre szállítással nem éri meg rendelni.
Még nem tapasztaltam, hogy foltot hagyna. Egyébként mosáshoz, öblítőhöz adagolva is ajánlják. De ha biztosra akarsz menni, cseppentsd inkább pamut tisztasági betétre!
Viszont a szaga brutális, ezért csak itthonra szoktam használni, mert tartok tőle, hogy megérzik. :)
Jut eszembe: hallottál már a Gyntima Forte hüvelytablettáról? Az is teafaolajat tartalmaz, s sokan dicsérik.
Igen, a hüvelyflórát állítja helyre. Megelőzésre illetve gyenge panaszok kezelésére szolgál.
"A Gyntima probiotica forte hüvelykúp a vaginális flórában található laktobacilusok számára táptalajt képez és biztosítja optimális szaporodásukat. Ezek a természetes tejkultúrák védenek a káros baktériumok és fertőzések ellen, valamint biztosítják a hüvely természetes biológiai egyensúlyát. A laktobacilusok megakadályozzák a káros baktériumok – többek között a Candida albicans nevű élesztőgomba – elszaporodását. A hatékonyság növelése érdekében a Gyntima probiotica forte hüvelykúp antiszeptikus teafa olajat (Melaleuca Alternifolia) tartalmaz, amely jelentős baktérium és gombaölő hatású, megszünteti a hüvelyfolyást és az égető érzést, valamint csökkenti a kellemetlen viszketést. Elősegíti a természetes bakteriális kutúrák kialakulását és megújítását, továbbá a hüvely természetes nedvességének fenntartását. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!