Egészségügyi kaparásnál mindenképpen altatnak vagy lehet kérni, hogy ne tegyék?
Figyelt kérdés
Azt olvastam a neten,hogy lehet altatásos és anélküli,de nem tudom ezt ki dönti el,vagy kérhetem e,hogy ne altassanak.3 hét múlva megyek kaparásra.
Köszönöm előre is a válaszotokat!
2012. máj. 8. 12:39
1/5 anonim válasza:
Elvileg kérheted, de nem érdemes. Nem "igazi" altatás, vénás rövid altatásban végzik, tehát magad lélegzel közben, nem intubálnak. Nem nagyobb az esélye a szövődménynek, mint érzéstelenítésnél. Miért szeretnéd, hogy ne altassanak?
2/5 anonim válasza:
Szerintem, örülj, hogy altatnak! ne kérd, hogy ébren lehess....
3/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszotokat,igazából nem vagyok oda a "nem természetes" elalvásért.Úgy olvastam,hogy helyi érzéstelenítéssel is megoldható a dolog,de ma a dokim nem hozta fel ezt,mint lehetőséget,hanem jövőhéten kell az altatódokit felhívnom,a további vizsgálatok miatt.Amúgy,ha ekg,vér,vizelet vizsgálat megvan,akkor az altató orvos miket vizsgál még?
2012. máj. 8. 13:42
4/5 anonim válasza:
Vérnyomást biztosan és kikérdez volt betegségeidről, stb
5/5 anonim válasza:
Persze senki sincs oda a nem természetes elalvásért, de ki lehet bírni azért. Nálam kétszer volt küret, az elsőnél nem sikerült tökéletesen az altatás, azt nem kívánom senkinek... A másodikból nem emlékszem semmire. Nem okoznak ezek a gyógyszerek függőséget, vagy ilyesmi, elalszol tőlük, és kész. Ébredéskor esetleg félrebeszélsz még egy fél órát, de nem kell utána altatót szedned az elalváshoz (ha esetleg ettől tartanál).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!