Lehetek rákos? Kérlek irjatok
tudom hogy nem valoszinű de rettegek ettől...
vasárnap hirtelen rossz lett a gyomrom , nem tudok enni azóta se szinte semmit, lázam azóta van, algoflex és hűtőfürdő leviszi szépen. azért gondolok komolyabb problémára mert soha nem fordult még elő, hogy 2 napnál tovább lettem volna lázas, és nagyon fura a gyomrom. hasmenésem is van.
19éves vagyok
nem a legrosszabbra kell gondolni.
biztosan csak elkaptaál valami vírust.
Aranyos vagy de ez csak vírus.. :)
A rák álmatlansággal erőtlenséggel meg sok más tényezővel függ össze. de ezekkel pont nem. :)
18/F
sziasztok köszönöm a válaszaitokat!
nem véres a székletem, csak hasmenésem van.
megnyugtattattok! ha gyengeséggel kezdődik akkor egész biztosan nem rák.
Szia!
Én is így jártam nem is olyan rég!péntek este gulyást ettem és arra gondoltam hogy az lehetett a baj "ez tett be"...de aztán benyeltem valami bacit amitől hánytam hasmenésem volt és szörnyen fájtak a beleim,az első 4 napban szörnyen vizes volt a székletem,de aztán vagy a gyógyszerektől vagy a diétától elmúlt 1 hét alatt... ha nem múlik el menj el mindenképp orvoshoz mert nem szabad vele viccelni!!!a hasmenéstől kiszáradhatsz a láz pedig valamilyen belső gyulladás jele mindig....Jobbulást Neked!
köszi a válaszokat
közben kiderült: mononukleozisos vagyok. most is fekszek ágybol laptoprol irok. senkinek nem kivánom ezt a betegséget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!