Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » E.ü. dolgozóknak hogy lehet...

01anonymus01 kérdése:

E.ü. dolgozóknak hogy lehet kijátszani a kötelező oltást, ha meg akarja tartani a munkahelyét?

Figyelt kérdés
(Nem orvos)

2021. aug. 25. 15:14
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
75%
Én is úgy tudom a magyar rendszerben oltáskárosodás "bebizonyíthatatlan" kategória bármilyen bizonyíték van. A gyermekkori oltások esetében van rá számtalan próbálkozás és példa, hogy még a legjobban dokumentált, orvosilag kétségtelenül alátámasztott esetekre is megkapják az elutasító határozatot, nem ismerik el és kész. Megtehetik ebben az országban meg is teszik. Miért? Mert a médiában nincs visszhang ugyanúgy ahogy most a kovid oltásokról is hallgatnak pedig nem egy állampolgár próbált meg a médiához fordulni. A társadalom semmit nem tud az esetekről, nincs társadalmi nyomás felháborodás miatt.
2021. aug. 31. 10:08
 42/49 anonim ***** válasza:
#41: Ez nem csak magyar probléma, USA-ban és egesz Európában is ez van. Szóval még csak remény sincs rá, hogy változhatna itthon.
2021. aug. 31. 10:16
 43/49 anonim ***** válasza:
0%

"ebben az országban"

Mert más országokban hogy megy ez? Bizonyíték?

"a médiában nincs visszhang"

Valamelyik médiaszereplő csak látna benne fantáziát, ha egy csöppnyi valóságalapja is lenne, biztos lehetsz benne.

2021. aug. 31. 10:39
 44/49 anonim ***** válasza:
42. Azért van példa épp az USA egy jó példa ahol a rengeteg sikeres per után egy időben a bíróság kimondta nincs oltás oltáskárosodottak nélkül. Ekkor születtet meg az a bizonyos act mittudomén hányban ami azóta az oltógyártókat immunissá teszi hisz az oltáskárosodottak elvinnék a hasznukat. Innentől egy erre fenntartott, adófizetői pénz alapból fizetik a pernyerteseket.
2021. aug. 31. 11:00
 45/49 anonim ***** válasza:
Persze nem mondom, a történetek alapján az USA-ban is piszok nehéz a bizonyítás, a múltkor egy autizmusról szóló dokumentumfilmen én is meglepődtem, hogy azért ott is ügyvéd legyen a talpán aki nyerni tud. De még így is vannak pernyertesek! Mondjuk ez is nagyon jól mutatja, hogy akkor itt nálunk ez mennyire lehetetlen küldetés lenne.
2021. aug. 31. 11:03
 46/49 anonim ***** válasza:

"De még így is vannak pernyertesek!"

Ha itt is annyi millió ember élne, mint ott, akkor itt is lenne a nagy számok törvénye alapján.

2021. aug. 31. 11:05
 47/49 anonim ***** válasza:
78%

38

Mikor gyerek voltam, direkt összezárták a gyerekeket hogy kapják el mindannyian a bárányhimlőt.

2021. aug. 31. 20:03
 48/49 anonim ***** válasza:
És?
2021. aug. 31. 20:07
 49/49 anonim ***** válasza:
Kitolták szept. 15-ig valamiért, addig nem kell oltatni.
2021. szept. 2. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!