Kötelező covid oltás az egészségügyi dolgozóknak?
Milyen mellekhatasokra gondolsz?
Az egészségügyi dolgozóknak eddig is kötelező volt pl a hepatitis b elleni oltás, mégsem lázadt senki. Mi ebben más?
"Ez nem zsarolás vagy kényszerités ... ?"
Nem.
"Az egészségügyi dolgozóknak eddig is kötelező volt pl a hepatitis b elleni oltás, mégsem lázadt senki. Mi ebben más?"
De igen, lázadt. Én speciel lázadtam. Tudod, mit mondott erre a kórházi üzemorvos? Akkor keressek másik melóhelyet.
Azért, mert valami nem kap hírverést, az attól még létezik, létezhet.
Miért, létezik Magyarországon olyan kötelező védőoltás, amelyikért az állam felelősséget vállal? Tudomásom szerint nem.
Egyébként teljesen ésszerű döntés. Én is kórházban kaptam el a fertőzést, úgy hogy itt a betegeket igencsak korrektül szűrték, plusz a legfrissebb PCR eredményig elkülönítés, beteg csak akkor hurcolhatta be, ha közvetlenül a befekvés előtt fertőződött.
Háziorvosnál, szakorvosnál ennyi sincs. És ők minden beteggel érintkeznek.
Most megint elmennek majd sokan az eü-ből, mint a jogviszony módosításkor. Ez a cél. Már sok osztály így is megszűnt azóta a kórházakban, lehet arra hivatkozni, hogy nincs elég szakdolgozó. Sorra maradnak el műtétek. Ennek következtében sokan meghaltak és fognak is, az ellátás hiánya miatt. Ha a kórház végképp kiürül, majd fel lesz vásárolva az épület fillérekért.
Ja, akik oltattak, ők is kiesnek ám szépen. Barátnőm nővér, stroke-ot kapott oltás után, és ez még csak a kezdet.
Senkit nem ismerak, aki covidban halt volna meg. Ha nem olvasnék híreket, nem is tudnék a létezéséről. Akik meghaltak, azok krónikus betegek és influenza okozta tüdőgyulladásuk volt. Nézzétek meg, az elmult 2 évben hány embert diagnosztizáltak influenzával. Érdekes, az eltűnt. Van a családban, aki temetkezésben dolgozik. Nem volt az elmúlt évben több elhunyt, mint az ezt megelőző években.
Szóval kapcsoljátok ki a tv-t és gondolkozzatok.
Ápoló vagyok. A hepa-B, ami eddig kötelező volt. Év elején abból nekem kellett emlékeztető alacsony ellenanyag szint miatt. Ami új volt, eddig ilyennel nem találkoztam, hogy alá kellett írnom, hogy az oltást én kérem és bármilyen mellékhatás miatt én vállalom a felelősséget. Gondolom, ez a covid-vakcina miatt lett bevezetve az oltásoknál.
Nem oltatom be magam, úgyhogy el fog kelleni hagynom a pályát sajnos. De arról eddig senki nem tud, ez mikortól lesz bevezetve? Holnap már be se menjek dolgozni?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!