Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Kötelező covid oltás az...

Kretens kérdése:

Kötelező covid oltás az egészségügyi dolgozóknak?

Figyelt kérdés
Ha elrendelik az egészségügyben dolgozók kötelező covid oltását akkor jogosan merül e fel az esetleges mellékhatásokért a kérdés hogy akkor az állam köteles felelősséget vállalni a mellékhatásokért?Szerintem igen.Ha nem akkor azt meg kell indokolniuk hogy miért nem!!Ez nem zsarolás vagy kényszerités ami a btk-szerint büntetendő? Ugyanis valószinüleg aki nem akarja beoltatni magát annak az lesz a válasz hogy akkor keressen más munkahelyet.
2021. júl. 16. 12:07
1 2 3 4
 11/33 anonim válasza:
62%
Szeptembertől lesz kötelező.
2021. júl. 16. 15:11
 12/33 A kérdező kommentje:
10...Azt kell elérni és összefogni minél többen hogy aki nem bizik az oltásban azt ne is kötelezzék rá.Egyébként meg ha kiemelnek egy foglalkozás csoportot hogy őnekik kötelező másoknak meg nem az alsó hangon is diszkriminativ mert akkor ezek szerint a döntéshozók logikáját követve csak az egészségügyi intézményekben veszélyes a virus?Rajtam is átment ez a virus de gyenge tünetekkel átvészeltem és az ellenanyag tesztem is egészen jó lett vagyis tud védekezni a szervezetem tehát nekem nem kell oltás.Sokan vannak igy még rajtam kivül.
2021. júl. 16. 17:35
 13/33 anonim ***** válasza:
82%
Az emberek itt már birkásítva vannak. Nincs kivel összefogni, tevőlegesen senki nem tesz semmit, csak a neten dünnyög. Az a pár ember, aki felszólal ez ellen, le van járatva, el van lehetetlenítve. Felvethetném, hogy ne vegyük fel a munkát, senki nem csatlakozna. Kimennék a Kossuth - térre is, de minek? 200 emberrel? Meg ha lennénk több ezren is, semmi nem változna. Itt az van úgy is, amit a nagy tesó diktál. A kormány pedig extrán el van pofátlanodva, bármit megtehetnek.
2021. júl. 17. 00:14
 14/33 anonim ***** válasza:
47%
#1: Tudod mikor jelent meg az elso HBV oltas? Tudod mikor csereltek le egy ujabbra? Azt tudod, hogy az utobbinak mikor vontak vissza az engedelyet es alltak at rekombinans alegysegre? Tudod itthon miota kotelezo? Vagy csak beszelsz bele a levegobe ertelem nelkul?
2021. júl. 17. 00:42
 15/33 anonim ***** válasza:
100%

Milyen mellekhatasokra gondolsz?

Az egészségügyi dolgozóknak eddig is kötelező volt pl a hepatitis b elleni oltás, mégsem lázadt senki. Mi ebben más?

Nem a francokat nem. Normális országokban ez is opcionális. Javasolják, de soha senkit nem köteleznek. Csak tetű posztkommunista beidegződésű országokban szopnak be ilyeneket az emberek. Máshol példátlan emberjogi gáz lenne ennek a töredéke is. De látszik, hogy ezeknek itt ez kell :D

Tömegesen fognak felmondani a kötelező oltásra, ebben biztosak lehettek.

2021. júl. 17. 09:33
 16/33 anonim ***** válasza:
100%

"Tudod, mit mondott erre a kórházi üzemorvos? Akkor keressek másik melóhelyet."

Keressen ő. Mondjuk egy olyan országban, ahol következmények nélkül lehet valakit akarata ellenére "gyógykezelésre" kényszeríteni. Vannak ilyen pöcegödör helyek, sőt, találni fog olyat is, ahol még nem szükséges az alany beleegyezése orvosi kísérletezgetésre.

2021. júl. 17. 09:39
 17/33 JLCS ***** válasza:
100%
13-as,sajnos igazad van--gyáva besz-ri csorda a nemzet legnagyobb része. 12-es én is hasonlóan jártam. EÜ-ben dolgozom,átment rajtam is a cucc,közepes tünetekkel hőemelkedésem sem volt.Lábon hordtam ki. Kiderült,hogy májusban 221 volt a védettségi mutatóm,a min. 50 helyett. Minek akkor az oltás? Nem fogok,majd valahol kérek tanácsot. De előtte várjunk a jövő mit hoz. üdv.
2021. júl. 17. 16:00
 18/33 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 300 ellenanyagom van. Ha kötelező, márpedig bemondták a hírekben, hogy igen, akkor a kormánynak kell vállalnia a felelősséget az esetleges mellékhatások miatt. Hogy semmi felelősség vállalás papírt alá nem írok, az tuti!
2021. júl. 17. 19:41
 19/33 JLCS ***** válasza:
100%
Szerintem is lesz még ezzel egy kis jogi hercehurca-nem lesz olyan sima az ügy. Nem vagyok elégedetlen a munkahelyemmel-ha a realitásokat nézzük. Mindenesetre ki akarom a végsőkig húzni. Ha nem megy,akkor megyek. Sajnos emberileg ez a hely mérhetően leromlott. Szerintem a vezetési módszerek miatt-főleg. A járvány másodlagos.
2021. júl. 17. 19:56
 20/33 anonim ***** válasza:
100%

Ha ezt hagyjuk, akkor itt már tényleg mindent megtehetnek velünk. Ha ezt lenyeljük, a gyerekek is sorra kerülnek.

Nincs egy jogvédő sem, aki fellép? Nem értem.

Szörnyű volt, éjszakás voltam, imádom csinálni, szeretem a beregeket, és végig a tudat, hogy talán néhány hét és abba kell hagynom.... Mert nem oltatok, ez biztos.

2021. júl. 17. 20:05
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!