Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » E.ü. dolgozóknak hogy lehet...

01anonymus01 kérdése:

E.ü. dolgozóknak hogy lehet kijátszani a kötelező oltást, ha meg akarja tartani a munkahelyét?

Figyelt kérdés
(Nem orvos)

2021. aug. 25. 15:14
1 2 3 4 5
 31/49 anonim ***** válasza:
0%
29es én csak olyat ismerek aki meghalt vagy maradandó károsodása lett a covidtól(ismerőseim közül 4). Oltott ismerőseim(több száz) pedig enyhe mellékhatásokkal megúszta az oltást. Olyat egyet ismerek akinek komolyabb, tartós problémája lett az oltástól(magas vérnyomás)
2021. aug. 27. 19:50
 32/49 anonim ***** válasza:
94%
#31 Én meg nem ismerek olyat, aki covidba halt bele. Olyat viszont többet is, aki lebénult, maradandó károsodása lett, vagy meghalt. Te sem mész sokra az én tapasztalatommal és én sem a tiéddel. Bár én úgy vettem észre, hogy ahol a covid tarolt, ott az oltás nem okozott gondot, ugyanez fordítva is, ahol a covid nem okozott gondot, ott az oltás igen.
2021. aug. 27. 21:48
 33/49 A kérdező kommentje:
19-nek. Hol neveztem magam eü dolgozónak? :) Szövegértés
2021. aug. 28. 14:55
 34/49 anonim ***** válasza:
18%
32es, gyere önkénteskedni Covid intenzívre :-) Látni fogsz sok kínhalált, és egyik se az oltástól
2021. aug. 28. 14:59
 35/49 anonim ***** válasza:
100%
34-es. De nem is covidtól, hanem az invazív lélegeztetéstől és a kórházi fertőzéstől!
2021. aug. 28. 15:10
 36/49 anonim ***** válasza:
100%
#34 Covid előtt is így volt. Most sincs ez másképp. Nem bulizni jár az ember kórházba és nem csak a covid miatt kerülnek oda az emberek, akik kínhalálban halnak meg. Sosem értettem az általad írt beszólást. Többször megkaptam már oltottaktól. Te voltál ott? Mit láttál? Covid előtt voltál ott? Mit láttál? Jó reggelt! Gondolom te is csak dobálózol a szavakkal, így arról sincs fogalmad, hogy hány oltott ember került kórházba az oltás miatt. Szóval lényegében ezzel az értelmetlen "beszólásoddal" magadat járattad le.
2021. aug. 28. 15:15
 37/49 anonim ***** válasza:
100%

#34: ennek mi értelme?

Covid előtt is szinte mindenki az intenzíven halt meg, ha fertőzes vitte el.

Akár vírusos akár bakteriális. Bár a kórházban fekvő betegek szinte kivétel nélkül felülfertőződnek valami brutál baktériummal "kórházi fertőzés", ami végül elviszi őket. Aztán a lélegeztetőgéppel meg vagy száll a következőre a szuperbakterium, vagy nem...

Egyáltalán minek teszik gépre az embereket, ha az elmúlt 1.5 évben 90% meghalt az egész világon? Az a 10%, de talán több is túlélné gép nélkül is.

Vannak gyógyszerek, amik működnek, gyakorlatilag partizánakcióban kísérleteznek egy-egy kórházban, több szerről is bizonyították, hogy 1-2 nap alatt drasztikus javulást okoz a covid esetén, de mégis a vakcináktól várjuk a csodát, amikről meg egyre inkább az derül ki, hogy nem hatékonyak. Sem súlyos tüneteket vagy halált nem akadályozzák meg, valamint a járvány terjedését sem lassítják. Ez az egész egy óriási üzlet csupán, ahol az emberélet rohadtul nem számít.

Szerencsétlen EÜ doglozók meg vakon követik a parancsot, különben mehetnek az utcára.

2021. aug. 28. 16:20
 38/49 anonim ***** válasza:
5%

"Adott egy oltás, ami nem véd meg a betegségtől, csak enyhíti a tüneteket."

A baranyhimlo elleni is. Attól is panikolsz?

2021. aug. 28. 16:38
 39/49 kretens ***** válasza:
95%
Én Sinofarmal oltattam magam mert kötelezővé tették az egészségügyben.Eddig semmilyen betegségem nem volt.Tavaly volt egy hét mikor makacs lázam volt de semmi más se köhögés se fejfájás tehát valószinüleg ennyivel megúsztam a covidot.Na szóval a kötelező oltás aminek a mellékhatásaiért nincs felelős de lassan már erőszakkal is ha kell de mindenkit beoltanak.Jó oké de én megfogattam hogy ha valami bajom lesz tőle(még csak az elsőt kaptam meg sinofarmból mert ez régi technológia nincs benne semmilyen genetikai hókuszpókusz) akkor nem fogok mérlegelni mert visszaéltek az élethez való jogommal intézményesitett állami terrorral vagyis van bőven célpont akik ezért felelősek .....van az a régi mondás hogy szemet szemért fogat fogért...alkalmazni fogom.
2021. aug. 30. 23:04
 40/49 anonim ***** válasza:

"ha valami bajom lesz tőle"

Hogy fogod bebizonyítani, hogy attól lett bajod?

2021. aug. 31. 08:03
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!