Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megtehetem, h nem engedem be...

Megtehetem, h nem engedem be az orvost?

Figyelt kérdés

[link]

Ez alapján innentől bármikor számítani lehet/kell rá, h becsenget a háziorvos? Megtehetem, h nem engedem be, illetve nem engedem oltatni a 90+ éves, többszörösen krónikus beteg nagyszüleimet?

(Mindketten tiszta tudatúak, gondnokság alatt nem állnak, csak nehezen mozognak, én az inzulinokat adom be, illetve a gyógyszereket dobozolom ki nekik.

Egyik gyerekük (aki velük él) szintén oltatlan, 60+ éves, ellenzi az oltást, de nem akar belefolyni, a külön lakó testvére szintén 60+ éves, oltott, de egészséges, semmilyen betegsége nincs, amióta van vakcina, erőlteti az oltást.

Szűk környezetünkben eddig egyetlen személyes ismerősünk halt meg COVIDban, oltást követően viszont eddig nyolcan. Nem akarom kockáztatni az életüket.

2021. júl. 28. 17:07
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
74%
Mindig meglepődöm az olyan orvosokon, akik oltáspártiak. Nekik kéne a legjobban tudniuk, hogy mennyire ártalmasak ezek az oltások, de mintha sokan közülük is be lennének programozva, hogy az ellentétét mondják a valóságnak. Komolyan nem látják ők sem, hogy mennyien betegszenek meg súlyosan, ill. halnak meg az oltásoknak "köszönhetően"?! :/ Vagy amikor tudomást szereznek arról, hogy egyik-másik korábbi páciensük meghalt a körzetükben, akkor azt mondják, hogy biztos nem az oltástól történtek ezek a halálesetek? :/ Bár mondjuk mit is várunk az ilyen orvosoktól, akiknek a főnökeik az Orvosi Kamarában is oltáspártiak?! :/
2021. júl. 30. 14:35
 22/28 anonim ***** válasza:
100%
Nekem oltatlanként nem hiányzik a vegzálás..szóval kedves orvos úrasszony nem csak neked nem hiányzik..csak hát stílus maga az ember..sajnálom h hoztak egy ilyen döntést de nem az oltatlanok tehetnek róla..
2021. júl. 30. 19:02
 23/28 anonim ***** válasza:
23%

"Az hogy 3 napon át hívtam a rendelőt, és kinyomták vagy nem vették fel?"

Ilyenkor fogod a lábad és odamész. június eleje óta nyitva minden rendelő, de a többség be se volt zárva.

"Előtte a három napban próbáltam az ügyeletet egy injekcióért, hogy legalább járni tudjak. elhajtottak nem rájuk tartozik,"

Én sem adok ilyenre injekciót. Mert szakmailag hülyeség, habár az ügyeleten a beteget meg szoktuk vizsgálni és el szoktuk látni rendesen.

"Jutalmad megkapod te is, Isten előbb ítél mint gondolnád."

Isten egyrészt először magát ítélje el, ezért a fostalicska világ megteremtéséért, másrészt nincs miért szégyenkeznem. Az én betegeim rendesen el vannak látva, de házalni egyiknél sem fogok.

2021. júl. 30. 19:54
 24/28 anonim ***** válasza:
0%

"Vagy amikor tudomást szereznek arról, hogy egyik-másik korábbi páciensük meghalt a körzetükben, akkor azt mondják, hogy biztos nem az oltástól történtek ezek a halálesetek?"

Covidban számos betegünk meghalt. Oltási szövődményben egy sem. 1400 oltottunk van.

2021. júl. 30. 19:56
 25/28 anonim ***** válasza:
87%

"Covidban számos betegünk meghalt. Oltási szövődményben egy sem. 1400 oltottunk van."

Hát ezt elég nehéz elhinni, hacsak nem mind az 1400 vakcinában vitamin vagy placebo volt, ami megintcsak eléggé hihetetlen. Meg ugye a halál okának se azt írják oda sokszor, hogy oltási szövődmények miatt történt. Így persze, hogy papíron nem történnek halálesetek, és félre lehet vezetni sok embert, de azért szerencsére nem mindenki ilyen megvezethető, főleg azok nem, akiknek a közvetlen környezetében történtek ilyen halálesetek.

2021. júl. 30. 20:04
 26/28 anonim ***** válasza:
83%
Ha te orvos vagy akkor egy jó nagy szégyen is egyben, ki kéne tiltani a szakmából és minél távolabb kerüljön el ember,mert te egy közönséges, bun.kó par.aszt vagy! Menjél inkább kapálni, ne emberekkel foglalkozz!
2021. júl. 31. 10:05
 27/28 anonim ***** válasza:
84%
Jah és azt is tudjuk, hogy ti "csodás" háziorvosok fizetve vagytok azért, hogy a xar oltások közül melyiket ajánljátok és nem azt akarják beadni, amit szeretnél kérni, nah ez a gáz és az undorító. Fizetett mocskok vagytok, nem az emberi élet számít, csak a ti koszos zsebetek, felőleld is az fordulhat fel aki akar, nah ilyen háziorvosom soha ne legyen.
2021. júl. 31. 10:08
 28/28 anonim ***** válasza:
16%
A tavalyi 500 ezren kívül egyetlen forintot nem kaptunk az oltásokért, de oltásellenes ostoba bunkókkal nem vitatkozom.
2021. aug. 1. 15:11
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!