Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Fülem valamiért eldugult,...

Fülem valamiért eldugult, háziorvoshoz menjek vagy fülészetre?

Figyelt kérdés

Tegnap előtt este még nem volt vele semmi baj, tegnap reggelre nagyon tompán hallok. Úgy voltam vele hogy hátra reggelre kidugul, naponta (ahogy mondták) használom ezt az AkusTone-t hogy fülszsírt meg ilyeneket feloldjon, már 2 hónapja nem volt a fülemmel gond. Most hirtelen ez van, nagyon tompán hallok rá. Ha befújom az akus-t, hallom hogy pattog ahogy eddig is, és gond nélkül ki is folyik utána, de nem hallok jobban tőle, szóval feltételezem nem fülzsír a probléma?

Vattát meg ilyeneket nem teszek fülbe, zuhanykor ujjal amennyire tudom kitakarítom utána bele fújok kettőt és vége.

Ezzel háziorvoshoz kellene forduljak, vagy fülészetre menjek be? Nincs benne semmi ahogy láttuk, párom belenézett, neki csak pirosabbnak tűnik mint a másik.

tegnap 08:55
 1/8 A kérdező kommentje:
pénteken állásinterjúm lesz, addigra rendbe kellene hozni a fülem, szóval időpontozás kilőve.
tegnap 08:57
 2/8 A kérdező kommentje:
meg még annyi hogy talán mintha egy kis nyomó érzés lenne néha a fülemben, de nem mindig, talán ilyen 4-5 óránként egyszer.
tegnap 08:58
 3/8 A kérdező kommentje:
ja és ez a "fogd be az orrod és fújd meg kicsit" sem válik be, nem történik semmi. valamint beteg sem vagyok egyáltalán.
tegnap 09:05
 4/8 anonim ***** válasza:
59%
Akkor magán rendelésre kell m,enned .
tegnap 09:05
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

Én fülészetre mennék. Nálunk az az SZTK-ban van és rögtön el tudtak küldeni röntgenre amikor baj volt és kiderült, hogy mi a baj. Adtak is rá gyógyszert. 2-3 napon belül semmi bajom nem volt.

A házidoki nem tud ilyet csinálni.

tegnap 09:06
 6/8 A kérdező kommentje:

most párom szerint lehet túly mélyre fújtam előző alkalommal az akustone-t, és azért van ez. most ahogy befújtam szerinte túly közel volt a fülemhez és túl mélyre ment.

Ha most bemennék sztk-ba, oda érek kb 10:30-ra, szerintetek van esély arra hogy nem kell órákat várni arra hogy fogadjanak? du 1re van időpontom vérvételre, addigra csak meglennének a fülemmel, nem?

tegnap 09:45
 7/8 kutyafule4 ***** válasza:
100%
Ha a fülészeten fogadnak beutaló nélkül, akkor oda menj egyenesen.
tegnap 10:07
 8/8 anonim ***** válasza:
Fülészet. Helytől és idotol fugg mennyit kell varni
tegnap 10:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!