Megtehetem, h nem engedem be az orvost?
Ez alapján innentől bármikor számítani lehet/kell rá, h becsenget a háziorvos? Megtehetem, h nem engedem be, illetve nem engedem oltatni a 90+ éves, többszörösen krónikus beteg nagyszüleimet?
(Mindketten tiszta tudatúak, gondnokság alatt nem állnak, csak nehezen mozognak, én az inzulinokat adom be, illetve a gyógyszereket dobozolom ki nekik.
Egyik gyerekük (aki velük él) szintén oltatlan, 60+ éves, ellenzi az oltást, de nem akar belefolyni, a külön lakó testvére szintén 60+ éves, oltott, de egészséges, semmilyen betegsége nincs, amióta van vakcina, erőlteti az oltást.
Szűk környezetünkben eddig egyetlen személyes ismerősünk halt meg COVIDban, oltást követően viszont eddig nyolcan. Nem akarom kockáztatni az életüket.
A szüleid tehetik meg, hogy nem nyitják ki az ajtót. Ha akarják, beengedik a dolgot, ha nem akarják, nem.
Egyébként ha bemegy az orvos, akkor mi van? Megmondják neki, hogy még mindig nem kérnek oltást, és elmegy. Mitől félsz, hogy beléjük vág egy tűt? Nem tudom, mit kell pánikolni állandóan.
De nem hiszem, hogy oda fog menni bármilyen orvos. Ez a háziorvos-szaladgáltatás, amit a Fidesz kitalált, életszerűtlen, nonszensz agymenés, amit marhára nem fognak megcsinálni, mert a páciensekkel ezt már rég megbeszélték telefonon, nem is érnek rá erre, és a házalós zaklatástól csak őket utálnák még jobban.
Üdv: egy oltott
Utolsó ez egy aljas rágalom. Egyrészt nálunk be lehet jönni a rendelőbe maximum ha nincs a betegnek időpontja várni kell. El lehet érni telefonon két szám is meg van adva, továbbá van egy emailcím is amire 24 órán belül válaszolni szoktam. Nos aki ez után sem tud elérni az szimplán nem akar.
Helyettesem rendelőjében a helyzet ugyanez, csak ő nem fogad emailt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!