Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Megtehetem, h nem engedem be...

Megtehetem, h nem engedem be az orvost?

Figyelt kérdés

[link]

Ez alapján innentől bármikor számítani lehet/kell rá, h becsenget a háziorvos? Megtehetem, h nem engedem be, illetve nem engedem oltatni a 90+ éves, többszörösen krónikus beteg nagyszüleimet?

(Mindketten tiszta tudatúak, gondnokság alatt nem állnak, csak nehezen mozognak, én az inzulinokat adom be, illetve a gyógyszereket dobozolom ki nekik.

Egyik gyerekük (aki velük él) szintén oltatlan, 60+ éves, ellenzi az oltást, de nem akar belefolyni, a külön lakó testvére szintén 60+ éves, oltott, de egészséges, semmilyen betegsége nincs, amióta van vakcina, erőlteti az oltást.

Szűk környezetünkben eddig egyetlen személyes ismerősünk halt meg COVIDban, oltást követően viszont eddig nyolcan. Nem akarom kockáztatni az életüket.

2021. júl. 28. 17:07
1 2 3
 11/28 anonim ***** válasza:
19%
Ez esetben üdvözlöm őszentségét. Mi is utal arra, hogy nem vagyok orvos? Az hogy tele van a tököm a sok oltásellenes marhával akit a lakásukon kellene látogatnom mint valami csicskának? Bocs, fiatal harmincas évei elején járó háziorvos vagyok, sajnálom hogy nem hozom a sztereotípiákat, de jobb ha hozzászoktok, mert az én korosztályom ugyan nem kér hálapénzt de nem is nyalja ki a beteg fenekét.
2021. júl. 29. 23:23
 12/28 anonim ***** válasza:
81%
Ha tényleg orvos, az még rosszabb. Az orvosok sose nyalták a betegek fenekét , javarészt emberszámba se vették a betegeket ha nem tolták a pénzt. De hogy az újabb generáció ilyen alpári, az már kritikán aluli. Mihez is kéne hozzászokni? Hogy ilyen tírpákok lesznek az orvosok? Ugyan már, 30 éve csak magánrendelésre tud menni az emberfia, ha azt akarja emberszámba vegyék, és figyeljenek rá. Szóval mért kéne szoknom ahhoz amit évtizedek óta egy kalap sz ,,,,t se ér.
2021. júl. 29. 23:55
 13/28 anonim ***** válasza:
74%
Az orvos dolga a szolgálat a beteg emberek szolgálata. ahogy a vezetők dolga is a szolgálat a nép szolgálata. De itt minden fordítva van a nép szolgálja a vezetőket és a betegek az orvost. Ha orvos vagy inkább hallgattál volna, mert egy ilyen orvos nem orvos, hanem szégyen.
2021. júl. 30. 00:03
 14/28 anonim ***** válasza:
79%
Ilyen orvosoknak még van mit tanulni..komolyan honnan ez az arogancia?
2021. júl. 30. 05:16
 15/28 anonim ***** válasza:
0%
Szolgálat a f.szom. Ez egy munka! Én egyedül magamat és a családomat szolgálom. Aki hozzám jön betegként azt normálisan el szoktam látni, de SENKINEK nem vagyok a szolgája, csicskája, cselédje.
2021. júl. 30. 06:57
 16/28 anonim ***** válasza:
100%

A szüleid tehetik meg, hogy nem nyitják ki az ajtót. Ha akarják, beengedik a dolgot, ha nem akarják, nem.

Egyébként ha bemegy az orvos, akkor mi van? Megmondják neki, hogy még mindig nem kérnek oltást, és elmegy. Mitől félsz, hogy beléjük vág egy tűt? Nem tudom, mit kell pánikolni állandóan.

De nem hiszem, hogy oda fog menni bármilyen orvos. Ez a háziorvos-szaladgáltatás, amit a Fidesz kitalált, életszerűtlen, nonszensz agymenés, amit marhára nem fognak megcsinálni, mert a páciensekkel ezt már rég megbeszélték telefonon, nem is érnek rá erre, és a házalós zaklatástól csak őket utálnák még jobban.

Üdv: egy oltott

2021. júl. 30. 08:38
 17/28 anonim ***** válasza:
48%
Én azon gondolkodtam a múltkor (csak elméleti síkon, én oltott vagyok), hogy mi van akkor, ha beengedi az orvost, de nem hajlandó aláírni, hogy elutasítja az oltást?
2021. júl. 30. 08:58
 18/28 anonim ***** válasza:
83%
Még eljutni is nehézkes már a háziorvoshoz, a telefont se veszik fel , vagy kinyomkodják. Magyarországon már szinte megszűnt a közgyógyellátás, csak maszek van. Fizetjük a tb- t a nagy semmiért, főleg szégyen ha ilyen orvosok vannak, mint itt az egyik hozzászóló. Ha betegek vagyunk meg fizetjük a maszekot, ha van rá pénz, ha nincs akkor bízunk a természetben. Orvosokra ha nincs pénz nem számíthatunk. És nem aggódik értünk senki, a saját pénzükért aggódnak, akik rajtunk híztak meg Ennyi.
2021. júl. 30. 11:01
 19/28 anonim ***** válasza:
0%

Utolsó ez egy aljas rágalom. Egyrészt nálunk be lehet jönni a rendelőbe maximum ha nincs a betegnek időpontja várni kell. El lehet érni telefonon két szám is meg van adva, továbbá van egy emailcím is amire 24 órán belül válaszolni szoktam. Nos aki ez után sem tud elérni az szimplán nem akar.

Helyettesem rendelőjében a helyzet ugyanez, csak ő nem fogad emailt.

2021. júl. 30. 12:20
 20/28 anonim ***** válasza:
82%
Mi rágalom? Az hogy 3 napon át hívtam a rendelőt, és kinyomták vagy nem vették fel? Komárom Esztergom Megye, várost nem írok, Lábideg zsábával mozdulni nem tudtam, 3 nap után miután nagy nehezen kb 300 hívás próbálkozás után telefonon keresztül írtak fel valamit. Előtte a három napban próbáltam az ügyeletet egy injekcióért, hogy legalább járni tudjak. elhajtottak nem rájuk tartozik, menjek a körzetihez. Hogy a te itt leírt szavaiddal jellemezem az orvosi ellátást a F...om ki van vele. Aztán itt vagy te a gyakori kérdések tudós doktora, aki káromkodva alpári módon szidja azt aki nincs beoltva. Jutalmad megkapod te is, Isten előbb ítél mint gondolnád.
2021. júl. 30. 14:20
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!