Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Kell az orvosoknak újra...

Kell az orvosoknak újra vizsgázniuk/bebizonyítani tudásukat időközönként?

Figyelt kérdés
Szóval rengeteg orvos van, aki egyszerűen kiöregedett vagy csak látszik, hogy nem a legfrissebb a tudása. Kommentben írok majd egy-két példát, csak mert jól esik leírni. Mikor ilyeneket lát az ember, elgondolkozik, hogy nem kellene, hogy valaki a körme alá nézzen ennek/annak az orvosnak? Mikor mindenki tudja róla, hogy alkesz, hogy évek óta csak menekülnek előle a betegek... Miért nincs évenkénti/kétévenkénti vizsga/alkalmassági vagy bááármi (mint pl a jogsinál). Bár köztudott, hogy kevés az orvos és úgyis védik egymást, lefizetnék egymást, ha lenne is ilyen vizsgálat. Szerintem ez nagyon szomorú. Ki mit gondol erről? Van jó megoldás erre?

2021. júl. 27. 22:09
1 2 3
 21/21 A kérdező kommentje:

Köszönöm azért a választ! Akkor nem veszek feleslegesen vitaminokat (amit eddig is éreztem, hogy semmi hatásuk nincs sajnos), majd rákérdezek egyszer az orvosnál, hogy kiírná e nekem ezt, hátha előrébb jutnánk valamivel. Na de ez már tényleg nem függ az eredeti kérdésemhez.

Szerencsére cserélődnek az orvosok, reményeim szerint pár éven belül a remegő kezű fogorvos helyére is kerül egy fiatalabb/ lelkiismeretesebb. Addig meg imádkozom, hogy ne legyen problémám a fogakkal, másnem magánorvos... A háziorvosomat meg egyébként szeretem, csak ez a covidos helyzet bekavart annyira, hogy telefonon se lehet elérni (főorvos is valahol, elfoglalt eléggé). Személyesen jobban szokott figyelni, még ha néha hülyének is néz... Biztos neki is vannak jobb és rosszabb napjai.

2021. júl. 29. 18:14
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!