Mennyi időközönként lehet csináltatni TB alapon általános vérvételt?
ha nem akar adni, akkor a Synlabnál megcsináltatod privátban. sajnos ide jutottunk .... nekem is volt, amikor havonta kellett és sajna sok ezret ott hagytam, mert rendkívül okos háziorvosunk van, és az amúgy életveszélyes állapotot ő nem tartja elég indokoltnak :)
sajnos ez van ... ha van pénzed, semmi se gond. ha nincs, akkor gond. egyébként ha nagyon alapokat akarsz csak, az nem vészes pénz (3-4 ezerből megvan)
Voltam már a Synlabnál, illetve tervbe van véve egy másik kivizsgálás is (teljes pajzsmirigy). Lehetséges, hogy általános vérvételre is hozzájuk megyek.
Mindenkinek köszönöm a válaszokat.
"Synlabnál megcsináltatod privátban. sajnos ide jutottunk "
Bizony ide. Sajnálatos, hogy nem ülhetsz minden nap ingyen vérvételen.
főleg ha indoka is van ..
kérdező, az a gond tudod, h az OEP ellenőrei járják szerencsétlen háziorvosokat és büntetik ezerrelk minden xarért, így aztán már azt s etudjáők, mit merjenek és mit ne.
viszont létezik áthidaló megoldás, kérd a háziorvostól 4-es térítési kategóriára a beutalót, akkor a kórházban/rendelőintézetben előbb ki kell fizetned, és ugyanúgy megcsinálják, csak persze könnyen lehet h kb ott leszel, mint a Synlabbal. és aza nagy gond h a vérkép és a képalkótó vizsgálatok még fizetősen is beutaló-kötelesek.
de ha ez se megy > Synlab, ennyi, nagyon sokan járnak oda, komoly betegek is, mert hát ... ahogy írtam, itt tartunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!