Mennyire fáj az oltás beadása? (Pfizer oltás)
Figyelt kérdés
Régen kiskoromból van egy rosszabb emlékem mikor védőoltást kaptunk, ott kifejezetten fájt amikor beszúrta a tűt, igaz az egy nagyobb tű volt de éreztem ahogy a csontomat érinti. Vérvételen viszont voltam úgy 1 éve és semmit sem éreztem például. Mennyire fáj itt maga a szúrás, mondjuk egy vérvételhez képest? Alapvetően nem rajongok a tűkért, talán pici fóbia vagy nemtudom. Eddig mindenki azt mondta nekem hogy annyi mint egy szúnyogcsípés, meg nagyon picit kellemetlen csak.2021. jún. 19. 17:34
1/18 anonim válasza:
Én is utálom a tűt, de ez tényleg semmi nem volt. Pakk, és már ragasztotta is le a doki.
2/18 anonim válasza:
Én nagyon tűfóbiás vagyok. Körülbelül 1 másodperc volt. Annyit éreztem, mintha valaki megbökött volna véletlenül egy tollal. Nem kell tőle félni.
3/18 anonim válasza:
Én kifejezetten tűfóbiás vagyok. Már mindkét oltást megkaptam, több hete kaptam a másodikat, és abszolút nem volt semmi. Az első után kis fáradtság, talán ennyi a max.
Mondjuk én Pfizert kaptam délelőtt, és bár ellenjavallt, egy kis alkoholt azért utánaküldtem estére, de ebből sem lett semmi extra. Aznap magamhoz képest korán lefeküdtem, kicsit elbóbiskoltam, de ennyi. Másnap úgy startolt el a nap, mintha semmi nem történt volna.
4/18 anonim válasza:
Annyira fáj hogy azt hittem hogy leszakad a karom. Ez jó pár hétig tartott:/
5/18 anonim válasza:
Ma kaptam, nekem egyáltalán nem fájt. Ne izgulj előre, nem lesz gond. :)
6/18 anonim válasza:
Ez elég szubjektív, van akinek rosszabb, de felnőttként azért ne nyivákoljunk már egy nyamvadt oltás miatt. Szuri és kész, nem nagy ügy.
7/18 anonim válasza:
a nevében is benne van hogy fáj
9/18 anonim válasza:
az oltás beadása nem, a második oltás után 1 nappal viszont olyan fejfájásod lesz hogy ihaj, nkm is épp az van
10/18 anonim válasza:
Ahol én kaptam ott direkt egy rövid vékony tűre cseréltek, észre sem vettem mikor beadták (pont nem arra néztem), nem is vérzett szóval le sem ragasztottak. Nekem mindegy lett volna igaziból, de nem panaszkodhatok. Szerintem az alap tűvel sem lehet nagy dolog. Elájulni nem fogsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!