Az oltások közt van placebó?
Tegnap kaptam meg a második adagot (Astra oltás, így közel 3 hónap várakozás után), az elsőnél elég komoly mellékhatások voltak, a tegnapinál viszont alig éreztem bármit is egy kis fáradtságon kívül, ami a munkám miatt egyébként is lenni szokott
Az elsőnél ezért nem is kételkedtem ilyesmiben, hogy a "jó cuccot" adták be, de a tegnapi kicsit elgondolkodtatott, hogy vajon miért nem jelentkeztek ezek
Ráadásul amennyit várni kellett erre az oltásra, egy ismerősömről se tudok aki ezt adatta be magának, és be tudna számolni róla, itt az Interneten pedig nem igazán szeretek érdeklődni a sok önjelölt virológus között akik "pálinkával oltanak" meg azt vallják hogy mindenféle gyíkemberek ki akarják irtani a népességet velük, meg hasonlók

Ti mindenért sírni tudtok csak.Ha van mellékhatás akkor azért,ha nincs akkor azért.Nem kötekedni akarok csak ennyi a véleményem az egész hisztériáról amit a média generál.Ez indult be a H1N1 kapcsán csak háisten le lett állítva még időben de most.....
Örülj neki ha nem érzel semmit,ennyi

Az Astra pont az az oltás,amelyiknél az elsőnél durva oltási reakciók lehetnek,a másodiknál semmi.
Nem hinném,hogy a forgalomba kerülő oltások között lenne placebó.
Kicsit megnyugtatott a 10:13-as válasz, külföldi oldalakon is ezt olvastam hogy többnyire az első reakció a súlyos ennél
Remélem ezzel vége is az oltásomnak, és nem kell harmadikat (meg továbbiakat) beadatni

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!