Ha valamelyik oltasra ne adja Isten kellene harmadik oltas, majd esetleg emlekezteto oltasok, amiket nem nagyon hiszek, mert az uj mutansok ellen is ved, hogy tudnak ellenorizni a szolgaltatok, hogy megkaptam-e pl a harmadikat?
Figyelt kérdés
2021. ápr. 28. 18:35
1/23 A kérdező kommentje:
Az uj mutansok ellen is vedenek az eddigi 2 oltas
2021. ápr. 28. 18:36
2/23 A kérdező kommentje:
??
2021. ápr. 28. 18:41
3/23 anonim válasza:
Oltási kártya kiírja hogy érvényes-e, ha telefonnal megnézed a QR kódot. A rendszert meg gondolom frissitik majd
4/23 anonim válasza:
Az új mutánsok ellen meg attól függ hogy mutalodott. Lehet hogy véd majd de lehet olyan mutáció fog fellépni ami ellen új vakcina kell majd. Ezt meg nem lehet tudni
5/23 A kérdező kommentje:
Ertem. Koszonom. Nagyon remelem, hogy nem lesz olyan mutacio, ami ellen uj kell, tehat remelem, h nem kell harmadik, ill. emlekezteto oltasok, az is ettol fugg akkor
2021. ápr. 28. 18:48
6/23 A kérdező kommentje:
Es akkor az nem jatszik, h nem megyek el a masodik oltasra, mert akkor ervenytelen akartya. Jol ertelmezem?
2021. ápr. 28. 18:49
8/23 anonim válasza:
Szegénykém, nem te vagy a legélesebb kés a fiókban...
9/23 anonim válasza:
Vagy hát nyilván ha valami közbe jön 1-2 nap nem oszt nem szoroz, pláne ha felhívod az orvost/oltópontot, de ilyennel szerintem nem érdemes játszani
10/23 A kérdező kommentje:
8asnak! Na itt egy idiota troll, akivel nem kell foglalkozni. Beszelgetunk szepen, erre idejon beszologatni.
2021. ápr. 28. 18:52
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!