Ha valamelyik oltasra ne adja Isten kellene harmadik oltas, majd esetleg emlekezteto oltasok, amiket nem nagyon hiszek, mert az uj mutansok ellen is ved, hogy tudnak ellenorizni a szolgaltatok, hogy megkaptam-e pl a harmadikat?
" Ha egy teljesen másik vírus jönne be, akkor azt mondanád, hogy "én már kaptam covidra oltást, EZÉRT az ebola ellenit nem kérem"? Gondold már végig.... "
Az a kettő nagyon nem ugyanaz. Ez olyan duma, mint az idióta jehováknál, hogy az "ellenségeidnek nem engednéd meg h segítsen" :D
A mostani oltások tökéletesen védenek az újabb mutánsok ellen is.:)
#20 Mivel többször, több ember leírta neked ugyanazt, és te egyik variációt sem tudtad megérteni, most erre én írjam, hogy aki nem ért veled egyet annak megy a "tipikus magyar mentalitás".
Tudod, ha valaki már fél órája magyarázza, hogy 2+2=4 és te még mindig belekötsz, akkor elfogy a türelem... De természetesen legyél megsértődve!
Összefoglalva: Valószínűleg nem fog kelleni 3. oltás. Az ellenőrzés módja pedig biztosított, az eddigi oltási adatbázist használják.
Ennél egyszerűbben nem tudom megfogalmazni.
További jó egészéget!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!