Milyen kellemetlen orvosi "élményetek" van?
Én még a múlt héten elmentem a háziorvosomhoz egy ilyen általános vizsgálatra ahol mindent megvizsgál az orvos. Megvizsgálta a szemeimet is. Először belevilágított egy picit. Na ezután jött a kellemetlen érzés, mondta hogy csukjam be a szemem majd erre ő a két ujjával széthúzta ameddig csak bírta majd belevilágított és 1 percig csinálta ezt, eközben a szememet nem lehetett becsukni és nem is tudtam. Kb. a tizedik mp-nél elkezdtem könnyezni a szemem majd reflexből próbáltam lecsukni a de az orvos ellentartott,közben az orvosom pedig azt mondta hogy "tudom hogy ez nagyon kellemetlen magának de még egy kicsit muszáj bírni". A végére tiszta könny voltam :(
A másik esetnél a fül-orr-gégésznél voltam ahol kenetet vettek a garatomból. Azt tudni kell hogy nekem nagyon erős a garatreflexem. 2 orvos volt ott. Az egyik kihúzta a nyelvemet egy gézlappal a másik pedig lenyomta a nyelvem hátulját egy spatulával és egy hosszú pálcával lenyúlt a garatomig, erre én nagyon elkezdtem öklendezni kezdtem de ők akkor is fojtatták tovább 40mp-ig. Nagyon kellemetlen volt.
Bocsánat hogy ilyen hosszú voltam, és nagyon várom a ti "élményeitek" is.
22 éves vagyok, de akadt már kellemetlenség.
Az egyik egy elrontott tömésből adódott, amit még kiskoromban elcseszett egy doki, ráadásul úgy fúrta ki a fogam, hogy ideget ért és nagyon fájt. Na ez a fog X év múlva megadta magát, kitört a tömés fogam felével együtt. Szerencsére imádom a jelenlegi fogorvosom, maszekba járok, meglátta azt mondta ezzel más szájsebészetre küldene, nem lehet már megfogni, de megcsinálta. Gyökérvágóval vágta 3 felé és egyenként szedte ki a gyökér darabjait.
Fogszabályzásom is volt, az nekem nem volt vészes pedig sokan öklendeznek a mintavételnél.
Másik meg hát proktológus.. De semmi szégyenlősség, vagy ilyesmi, azzal nincs bajom mivel nő vagyok, de a műszeres vizsgálatokat nem sokaknak kívánnám. De szerencsére jó dokim volt (:
Ami viszont nem fizikai értelemben volt rossz, az az első nőgyógyászati vizitem, aüi egy mellemben levő csomó miatt volt szükséges. Nagyon bunkó volt velem, szinte kiabált, hogy ez egy centis csomó és hogy nem jöttem előbb, az asszisztensével is fura volt. Mikor azt válaszoltam meglepetten, még nem szültem (16 voltam) rámszólt mit röhögök, van aki már 2 gyereket megszült az én koromban..
Szóval azóta abba is maszekba megyek inkább egy cuki, kedves férfihez. (: Sajna vannak ilyenek, de hát tapasztal az ember ezt-azt.
Nagylábujj, részleges körömeltávolító műtét.
Szarul érzéstelenítette be,
végig éreztem ahogy kaparja kifelé a körömágyat.
Csuklótörés még gyerekkorban, altatásban igazgatták össze, de az altatásból a folyosón a többi várakozó beteg előtt ébredtem fel hasogató fejfájással (túlaltatás?) tök pucéran egy betegszállító kocsin amin kitoltak oda, anyám negyed órát késett, vagy a "műtétet" fejezték be előbb, mindenesetre addig csorgathatta a nyálát minden perverz. Annyi erőm se volt, hogy felüljek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!