Vajon miért csak itt olvasok megalázó és kellemetlen orvosi vizsgálatokról?
Sehol máshol nincs ennyi fullmeztelenkedős, vagy egy szál alsógatyás/bugyis, mezítlábazós, fitymahúzogatós, cicitapizós, csoportosan végzett orvosi vizsgálati élménybeszámoló, mint itt a gyakorikérdéseken.
Nekem a maximális levetkőzés felül derékig volt, hogy meghallgassanak, semmi alsógatyás, vagy pucér és nemiszervezős dolog sem. És egyetlen ismerősömnek sem. Sem iskolában, sem üzemorvosnál. Itt meg mindig olyan rémtörténeteket olvasok, hogy még egy medicalfetish-esnek is tágra nyílna a szeme. Ennyire élénk egyesek fantáziája?
Kíváncsi lennék, hány fórumot olvasol mg rendszeresen...
És csak hogy örülj.... :P
- Terhesség utolsó két hetében szinte naponta ultrahang, ki-be mászkáltak a rezidensek (oké, bugyi volt rajtam, meg melltartó, de akkor is);
- Nőgyógyászati rendelőben többször bejött már eü. dolgozó másik osztályról, miközben vizsgáltak. Köszi. :(
- Más rendelőkben is előfordult már. Legutóbb januárban, kardiológiai ultrahang közben jött be valami asszisztens csaj (azaz pucér felső testtel feküdtem az ágyon).
Sajnos Magyarországon hiába vannak betegjogok, az intézmények nagy részében ezeket rendszeresen megsértik.
Így igaz. A kérdező medical fetises.
Na ezen túl vagyunk.
Válasz a kérdésre?
Heteske, itt az egyetlen "normális" hozzászólás az enyém, ha jól megnézed, úgyhogy nem lehet "néhány kamu". :P
Én meg a tényleges tapasztalataimat írtam le. Sajnálatos, hogy ez van.
Kettes voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!