Két kérdésem van! Mondta Müller, a Pfizernél, hogy azért hogy minél szélesebb körben fel tudják venni az oltást, meghosszabbítottuk a keddig nyitva lévő időpontfoglalást szerdaig. A többi oltásnál ugye folyamatosan lehet időpontot foglalni?
Hallottam, hogy a Sputnyik mellett mostmár az Astra Zeneca is korlátozottan lesz elérhető, mert nem szállítanak többet. Ugye nem lesz az, hogy előbb utóbb elfogy mindegyik és leállítják az oltást? Ezen izgulok, de nagyon.
Ugye jól tudom, hogy pl. sinofarmból is rengeteg van még és az egész lakosságnak elég mennyiségű oltóanyag van, pl. Pfizerből is...
Írjatok NORMÁLISAT, mert izgulok és meg szeretnék nyugodni. Köszönöm.
Mire? Teljesen felesleges számolgatnod, hogy hány db vakcina van, mert teljesen kiszámíthatatlan, hogy hányat oltanak el egy nap vagy mi lesz a sorsa a vakcináknak.
Ha a kormány azt mondja holnap, hogy a kínai vakcinát eladják a szomszédos országoknak (logikus lenne, nálunk sok van, nekik nincs), akkor mit ér a számolgatásod?
Oltasd be magad... mi ezen olyan nehéz?
Hetek óta ezen vergődsz. Nem lenne egyszerűbb regisztrálni végre arra a xaros oltásra, ha ennyire aggódsz miatta?
(Igen igen, tudom, neked ez itt az első kérdésed és tegnap regisztráltál 🤣)
Hát rajtad kívl jópár normális van.
Átlag napi 3 kérdésed van, amin vergődsz, meg válaszoljatok, valaki, akárki? Miért nem válaszoltok már? Hahó... és társai-hisztikkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!