Hogy érezted magad Sputnik oltás után? (ha azt kaptál)
Figyelt kérdés
Vagy hány embertől hallottad a környezetedben hogy rosszul volt utána?
Én minden ismerősömtől azt hallottam hogy semmi bajuk nem volt tőle, ezért én is azt választottam de minden bajom volt tőle.
2021. máj. 11. 17:44
21/27 A kérdező kommentje:
Az úgy érdekes :D és milyen tüneteid voltak így hogy be vagy oltva?
2021. máj. 12. 14:39
22/27 anonim válasza:
7. vagyok, tegnap kaptam, este lefekveskor mar ereztem hogy valami tortenik, es reggel 38 fokos lazzal keltem, valamint nagyon fajt a fejem es az izuleteim, de mostanra megint jobban vagyok. (novemberben voltam covidos, ugyan ilyen tuneteim voltak akkor is mint ma delelott)
23/27 anonim válasza:
Annyira nem érdekes, tömeg volt az oltóponton összezárva, nem csodálkoztam.
Semmi különös, hőemelkedés és orrfolyás volt főleg. 1 héttel az első oltás után jöttek a tünetek, szerintem még semmit nem befolyásolt az oltás a lefolyáson.
24/27 A kérdező kommentje:
23: most kicsit megijedtem mert ahol én kaptam az oltást ott is iszonyat tömeg volt a kórházban és bezsúfoltak mindenkit egy kis helyre ahol várakozni kellett az oltás után. Igazából azért érdekel mert egy távoli rokonom így halt meg nem rég, hogy oltás után covidos lett.
2021. máj. 12. 14:45
25/27 anonim válasza:
1 napig szarul voltam. Farattsag, hoemelkedes, edzeni se tudtam. Roszabb volt mint mikor kovidos voltam.
26/27 anonim válasza:
A másodiktól minden izmom fáj, de csak ilyen izomláz szerűen.
27/27 anonim válasza:
Lázam volt, aznap este, tegnap kaptam meg, meg benyomva érzem magam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!