Kérhetem, hogy a második oltás 1 nappal később legyen?
Figyelt kérdés
Ma kaptam a Sputnik V oltást és elszámoltam magam, ezért a 31.-ei időponton nem tudok elmenni a 2. Oltásra, viszont meg szeretném kapni. A lapra már rá van írva, hogy 31.-e. Ha felhívom a kórházat vajon lehet arról szó, hogy 1 nappal később kapjam meg a 2.-at vagy felesleges felhívnom őket?2021. máj. 10. 13:48
1/4 Ékezetes billetyűzet válasza:
Az a gond ezzel, hogy egy fiolában több adag is van, azaz egy napon több embert kell azzal a vakcinával oltaniuk. Ha elsején már nem oltanak majd szputnyikkal, akkor muszáj lesz 31-én elmenned.
Felhívhatod a kórházat nyugodtan, ha neten foglaltál időpontot, akkor az oltópont telefonszáma is megvan.
2/4 Metionin válasza:
Igen, nekem mondták amikor kiadták a papírt hogy rajta van a következő időpont de ha nem jó akkor időben telefonáljak.
3/4 Ypszilon1980 válasza:
Jelezd, hogy nem jó az időpont. A szputnyik fiolában egy adag van, legalábbis a mai napon amik voltak, azok egyadagosak. A dátum a következőre csak tájékoztató jellegű egyelőre, ezt a rendszer ajánlja fel, ezért ezt kell ráírni.
4/4 anonim válasza:
Persze, simán minden gond nélkül áttették másik napra. Miért ne lehetne, betelefonálsz és jelzed az oltó pontnak. Sőt másik helyen is lehet kérni, bár az nagyobb utána járás
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!