Hogy érezted magad Sputnik oltás után? (ha azt kaptál)
Vagy hány embertől hallottad a környezetedben hogy rosszul volt utána?
Én minden ismerősömtől azt hallottam hogy semmi bajuk nem volt tőle, ezért én is azt választottam de minden bajom volt tőle.
Anya azt kapott, az első után semmi baja nem volt, a másodiknál nagyon magas láza, úgy érezte, ég a teste, meg fájt mindene egy estére. Másnapra már csak
megviselt volt.
első után szerdai nap 39.5 láz, csillapíthatatlan fejfájás+hányás, majd mellkasi fájdalom, köhögés pár napig.
második után ugye ismét szerdán 39.5 , csillapíthatatlan és elviselhetetlennek tűnő fejfájás+hányás, majd csütörtök este ismét láz , de csak 39 fokos. Azóta eltelt 6 nap, és ugyanúgy megvan a mellkasi fájdalom , köhögés mint az első után.
Remélem hogy ugyanúgy el is fog múlni.
Én ezt az oroszt nem kérem többször.
Nem azért mert az oroszt rossznak tartom, de reménykedek benne, hogy talán egy másik oltás kevésbé viselne így meg.
Ok ok hogy oltási reakció, de a kollégáim közül mindenki szépen jött másnap dolgozni, a barátaimnak sem volt semmi különösebb baja, ahogy a páromnak sem és szerintem ez azért már nem normális egy ilyen heves reakció. Nekem ez többet nem kell.
A 70 fölöttiek immunválasza gyenge, fiatalabbakat kérdezd.
Nekem pl 38.5 láz volt, hidegrázással, ma kijött 4 herpeszem ami évek óta nem volt.
Én történetesen a két adag oltás között estem át a covidon. :D
(16-os voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!