Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy érezted magad Sputnik...

Hogy érezted magad Sputnik oltás után? (ha azt kaptál)

Figyelt kérdés

Vagy hány embertől hallottad a környezetedben hogy rosszul volt utána?

Én minden ismerősömtől azt hallottam hogy semmi bajuk nem volt tőle, ezért én is azt választottam de minden bajom volt tőle.

2021. máj. 11. 17:44
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:

Anya azt kapott, az első után semmi baja nem volt, a másodiknál nagyon magas láza, úgy érezte, ég a teste, meg fájt mindene egy estére. Másnapra már csak

megviselt volt.

2021. máj. 11. 18:44
 12/27 anonim ***** válasza:
100%

első után szerdai nap 39.5 láz, csillapíthatatlan fejfájás+hányás, majd mellkasi fájdalom, köhögés pár napig.

második után ugye ismét szerdán 39.5 , csillapíthatatlan és elviselhetetlennek tűnő fejfájás+hányás, majd csütörtök este ismét láz , de csak 39 fokos. Azóta eltelt 6 nap, és ugyanúgy megvan a mellkasi fájdalom , köhögés mint az első után.

Remélem hogy ugyanúgy el is fog múlni.

Én ezt az oroszt nem kérem többször.

Nem azért mert az oroszt rossznak tartom, de reménykedek benne, hogy talán egy másik oltás kevésbé viselne így meg.

Ok ok hogy oltási reakció, de a kollégáim közül mindenki szépen jött másnap dolgozni, a barátaimnak sem volt semmi különösebb baja, ahogy a páromnak sem és szerintem ez azért már nem normális egy ilyen heves reakció. Nekem ez többet nem kell.

2021. máj. 11. 19:18
 13/27 A kérdező kommentje:
Én délután 4 óra környékén kaptam meg szombaton és aznap este fejfájással kezdődött aztán be is lázasodtam, másnap már végtagfájdalom is társult ezekhez, tegnap még volt hőemelkedésem, ma meg már csak a fejfájás maradt. Ha a 2. adag után is ez lesz akkor köszönöm szépen én sem kérem de más fajtát sem.
2021. máj. 11. 20:20
 14/27 anonim ***** válasza:
ez a fejfájás úgy látszik nagyon gyakori. Én fogom kérni, de jövőre majd a kínait kérem. 12-es voltam. Érdekes, hogy én pont a nyugati vakcináktól tartok jobbak.
2021. máj. 11. 21:17
 15/27 anonim ***** válasza:

A 70 fölöttiek immunválasza gyenge, fiatalabbakat kérdezd.

Nekem pl 38.5 láz volt, hidegrázással, ma kijött 4 herpeszem ami évek óta nem volt.

2021. máj. 12. 12:56
 16/27 anonim ***** válasza:
Mindkét adag után ugyanaz volt: az oltás napján késő este elkezdődött a hidegrázás. Másnap hőemelkedés, végtagfájdalom. Harmadnap az oltás helye fájt. Utána abszolút semmi.
2021. máj. 12. 13:26
 17/27 anonim ***** válasza:
Nekem nem volt semmi problèma sem az első, sem a második után.
2021. máj. 12. 14:24
 18/27 A kérdező kommentje:
16,17: ti átestetek a betegségen korábban?
2021. máj. 12. 14:25
 19/27 anonim ***** válasza:
17-es vagyok, tudtommal nem estem át rajta.
2021. máj. 12. 14:28
 20/27 anonim ***** válasza:

Én történetesen a két adag oltás között estem át a covidon. :D

(16-os voltam)

2021. máj. 12. 14:28
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!