Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Hogy érezted magad Sputnik...

Hogy érezted magad Sputnik oltás után? (ha azt kaptál)

Figyelt kérdés

Vagy hány embertől hallottad a környezetedben hogy rosszul volt utána?

Én minden ismerősömtől azt hallottam hogy semmi bajuk nem volt tőle, ezért én is azt választottam de minden bajom volt tőle.

2021. máj. 11. 17:44
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
94%
Semmit bajom nem volt, mindkettő után fél órával már dolgoztam.
2021. máj. 11. 17:48
 2/27 anonim ***** válasza:
54%
Feleségemhez mentőt kellett hívni. Először hidegrázás majd láz, utána köhögés és fulladás. Három hetet volt bent.
2021. máj. 11. 17:49
 3/27 anonim ***** válasza:
100%
Én két ismerősről tudok, aki azt kapott (pontosabban többről, de velük beszéltem is róla), az egyik egynapos levertséget, a másik fél órás hőemelkedést említett (ami lázcsillapítóra lement és utána semmi baja nem volt). De ők nagy valószínűséggel nem estek át rajta előtte. Azok az ismerőseim, akik átestek rajta és úgy kapták meg az oltást, erősebb reakciókról számoltak be.
2021. máj. 11. 17:58
 4/27 anonim ***** válasza:
100%

Nekem semmi bajom nem volt kis fejfájást leszámítva, a helye sajgott. Még csak az elsőt kaptam meg. 40 múltam.

70 fölötti ismerősömnek még ennyi mellékhatás se volt.

2021. máj. 11. 17:58
 5/27 anonim ***** válasza:
100%
Bátyámnak az első adagtól nem volt semmi baja, a másodiktól egy napig rosszul volt.
2021. máj. 11. 18:05
 6/27 anonim ***** válasza:
100%
Az elsőtől egy kis levertség másnap, a másodiktól semmi bajom nem volt.
2021. máj. 11. 18:08
 7/27 anonim ***** válasza:
100%
delelott kaptam, egyelore semmi gaz, meg a helyet se erzem (csak ha nyomkodom)
2021. máj. 11. 18:09
 8/27 anonim ***** válasza:
100%
Tegnap kaptam, az ég világon semmit nem éreztem.
2021. máj. 11. 18:35
 9/27 A kérdező kommentje:
3-as érdekes amit írsz mert én októberben covidos voltam viszont akiket ismerek és sputnikot kaptak senki nem volt beteg. Akkor lehet hogy van összefüggés.
2021. máj. 11. 18:36
 10/27 anonim ***** válasza:
100%

#9, ha belegondolsz, ez logikus. Hiszen az oltás nem igazi fertőzés, nem kezd el szaporodni benned. Nem az vesz le a lábadról. Hanem amit az immunrendszered csinál rá: lázat, direkt elbágyaszt hogy pihenj és tudjon dolgozni stb., mert ugye ő azt látja, hogy itt a behatoló, el kell bánni vele.

Namost, mivel te már voltál beteg, a te immunrendszered ismeri ezt a kórokozót, és rögtön rájött, hogy ki kell paterolni. Más szervezetének meg tök új és lassabban ébred az immunrendszere is. Legalábbis nekem ez logikusnak tűnik.

2021. máj. 11. 18:44
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!