Tegnap voltam reumatológián és nem kaptam beutalót a gyógyfürdőbe, amiért nem vagyok beoltva. Ez így rendben van?! 😢
Volt egy súlyos balesetem még februárban, amiből jelenleg sem gyógyultam fel. A hátam az folyamatosan fáj, nagyon megütöttem akkor. Ráadásul a kezem is, ami másfél éve volt műtve. Sajnos maradandó károsodást szenvedett. De az orvos azt mondta ő nem látja indokoltnak ezt az egészet, meg különben is ha annyira akarok járni gyógyfürdőbe akkor oltassam be magam! Szerintem ez RENDKÍVÜL diszkriminatív, fel vagyok háborodva!
Nektek mi a véleményetek?
Nagyon is sok dologgal tisztában vagyok egészségügyesként, ráadásul kemoterápiára + biológiai terápiárajáró betegként. Pont ezek miatt én is leghamarabb csak júliusban kaphatok oltást (jelenlegi állás szerint,de ez tolódat). Csak tudod, már tele van a tökünk a 8 általánosos lázadó megmondó emberektől. Sír a szátok, hogy a legyengült szervezetére milyen hatással lenne az oltás. Arra senki nem gondol, hogy a betegség maga milyen hatással lenne rá (ja, tudom, szerintetek csak influenza ), de az ész osztás, lázadozás az megy. Oltakozni nem akartok, de az eü dolgozók szidása rendben van...A ti fajtátok van legjobban fennakadva, ha nem jut hamar időponthoz, vagy ott kell ülnie a rendelő előtt fél napot,de amikor az eü dolgozókat lehetne tehermentesíteni, akkor is csak lázadoztok.
Aki meg leírta, hogy linkelgessük a webshopokat, ennyi erővel ő maga is megtehetné.
Többet nem is vagyok hajlandó írni ehhez a kérdéshez.
Lesztek ti még oltottak, ha nem is önként, ezt gondolom ti is tudjátok.
:)
Na puszi mindenkinek! :D
Én fogok is neki linkelni és nem 8 általánossal vagyok itt. Az a baj hogy egyből megsértődtök olyanon ami olyannak szólt aki megalázó válaszokat írt csak azért mert még nincs beoltva.
Arról nem is beszélve hogy kevés infóra meg nem kéne cseszegetni a másikat. Lehet attól alapbetegsége is a baleset mellett sőt kismama is lehet. Semmit nem tudunk róla. Fájt neki hogy megalázták. Mi köze a becsületes egészségügyisnek a bunkó egészségügyishez. Attól hogy behunyjatok a szemeteket attol még vannak sajna ilyen emberek is szinte minden szakmaban. A hivatastudattal levoknek minden tiszteletem es elismeresem.
Nem firtatta senki a szakmatokat sem azt hogy az oltas segit de vannak helyzetek amikor kockazazos lenne. Itt az emberi viselkedesrol volt szo amit szerintem meg ti értetek félre.
33-as, az a bajom hogy ami jelenleg folyik az emberkísérlet! Nagyon gyorsan összedobtak sok különböző vakcinát, amit most villámgyorsan be akarnak minden emberbe fecskendezni! Honnan tudjam hogy mit tartalmaz a készítmény? Mik lesznek a rövid ill. hosszútávú mellékhatásai rám nézve? Miért nem vállal senki felelősséget az esetleges oltások utáni negatív panaszokért?
Kicsit el kéne gondolkodnod ezeken "barátocskám"!
Ez is bükkfürdői és jól értelmezem akkor hévizi is.
Illetve találtam egy krémet de a webshopot le kéne csekkolni előtte mert nem ismerem.
ASZF-e van Adatkezelési dokumentuma is, adószáma is cégjegyzékszáma is ugyhogy valószinűleg minden oke a bolttal simple pay fizetesi lehetoseg is van.
Én amúgy nem vagyok oltás ellenes de nem nézem le egyik oldalt se. A fürdő só ajánló vagyok. Nem vagyok egészségügyis csak hogy tisztazzuk en szimplan probalok segiteni a kerdezonek a problemara koncentralva.
Fél egyelőre az oltástól. Ő várni szeretne még. El kell ezt fogadni es nem lenézni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!