Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Tegnap voltam reumatológián...

Tegnap voltam reumatológián és nem kaptam beutalót a gyógyfürdőbe, amiért nem vagyok beoltva. Ez így rendben van?! 😢

Figyelt kérdés

Volt egy súlyos balesetem még februárban, amiből jelenleg sem gyógyultam fel. A hátam az folyamatosan fáj, nagyon megütöttem akkor. Ráadásul a kezem is, ami másfél éve volt műtve. Sajnos maradandó károsodást szenvedett. De az orvos azt mondta ő nem látja indokoltnak ezt az egészet, meg különben is ha annyira akarok járni gyógyfürdőbe akkor oltassam be magam! Szerintem ez RENDKÍVÜL diszkriminatív, fel vagyok háborodva!

Nektek mi a véleményetek?

2021. máj. 7. 09:04
1 2 3 4 5
 11/47 anonim ***** válasza:
65%
Az orvos szerint nem indokolt a gyógyfürdő, ha Ön szerint igen, akkor kövesse a szabályokat. Nem állampolgári jog a fürdőben dagonyázás.
2021. máj. 7. 09:46
 12/47 anonim ***** válasza:
22%

8-as a 18 év alatti kismamák szerinted gyógyfürdőbe fognak menni, hogy félteni kell egy beteg embertől?

Szerintem nagyon nem fer módjára tucat terméknek tekintett választ adott neked az orvos. Februárba volt egy komoly baleseted, amiből nem gyógyultál még meg, ergo az immunrendszered is gondolom most azon van, hogy ezt a problémát orvosolja, szóval nem hinném hogy annyira toppon lennél és friss és üde, hogy most beoltasd magad.

Javasolhatott volna addig egy gyógytornászt, vagy pl. úgy is megoldhatnák ezt a gyógyfürdős dolgot, hogy az akinek még nincs otlása, de létszükségletű a gyógyfürdő, akkor tárgyaltak volna a gyógyfürdővel, hogy bizonyos napokon azok a betegek látogathassák a gyógyfürdőt friss negatív tesztel, vagy teszteltessék mikor gyógyfürdőbe megy minden egyes alkalommal vagy egészségügynek is adhattak volna pénzt, hogy termál fürdő vizet szállíttassanak folyamatosan egy erre alkalmas helyiség kialakítása után.

2021. máj. 7. 09:54
 13/47 anonim ***** válasza:
97%
Kérdező lehet venni termál sót boltba, sőt online boltok is árusítanak termál sót. Sovány vigasz tudom, de nem tudsz mit csinálni, viszont valamennyire tudsz ellene tenni. Ha nem tudsz termál fürdőbe menni, varázsold oda a fürdőszobádba.
2021. máj. 7. 09:56
 14/47 anonim ***** válasza:
85%
13. A gyógyfürdő nem létszükséglet, ekkora hülyeségeket írni.
2021. máj. 7. 09:56
 15/47 A kérdező kommentje:
13-as, köszönöm az értékes válaszod! Ezt én is teljesen így látom. Nagyon rosszul esett ahogy kezelt az orvos, nem erre számítottam... 😢😔
2021. máj. 7. 09:58
 16/47 anonim ***** válasza:
68%
15-ös lehet hogy neked nem, de egy balesetet szenvedetnek fogalmad sincs milyen fájdalmai vannak, pláne ha izület sérült. A gyógyfürdő meg segítene a gyógyulásban neki és a fájdalom csillapításban természetes módon. 13-as vagyok.
2021. máj. 7. 09:59
 17/47 anonim ***** válasza:
92%
Amúgy én ajánlottam a termál sót is. 17-es vagyok.
2021. máj. 7. 10:00
 18/47 anonim ***** válasza:
22%

Amúgy az a baj, hogy az embereknél már most megy a megkülönböztetés, úgy, hogy nem látják az erdőtől a fát. A kérdezőnek az volt megalázó, ahogy az orvos beszélt vele.

Amúgy ha beoltják és a szervezete izomfájdalommal reagál,az neki most tripla fájdalom lenne és az immunrendszere ennyi mindennel lehet nehezebben küzdene meg. Szóval EQ nem nagyon so emberben van itt csak a 18 év alatti terhes kismamák felé.

Szégyen.

2021. máj. 7. 10:15
 19/47 anonim ***** válasza:
54%
* EQ nem nagyon sok emberben van
2021. máj. 7. 10:15
 20/47 anonim ***** válasza:
73%
#13-as! Senki nem beszélt 18 év alatti kismamákról!
2021. máj. 7. 10:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!