Tegnap voltam reumatológián és nem kaptam beutalót a gyógyfürdőbe, amiért nem vagyok beoltva. Ez így rendben van?! 😢
Volt egy súlyos balesetem még februárban, amiből jelenleg sem gyógyultam fel. A hátam az folyamatosan fáj, nagyon megütöttem akkor. Ráadásul a kezem is, ami másfél éve volt műtve. Sajnos maradandó károsodást szenvedett. De az orvos azt mondta ő nem látja indokoltnak ezt az egészet, meg különben is ha annyira akarok járni gyógyfürdőbe akkor oltassam be magam! Szerintem ez RENDKÍVÜL diszkriminatív, fel vagyok háborodva!
Nektek mi a véleményetek?
8-as a 18 év alatti kismamák szerinted gyógyfürdőbe fognak menni, hogy félteni kell egy beteg embertől?
Szerintem nagyon nem fer módjára tucat terméknek tekintett választ adott neked az orvos. Februárba volt egy komoly baleseted, amiből nem gyógyultál még meg, ergo az immunrendszered is gondolom most azon van, hogy ezt a problémát orvosolja, szóval nem hinném hogy annyira toppon lennél és friss és üde, hogy most beoltasd magad.
Javasolhatott volna addig egy gyógytornászt, vagy pl. úgy is megoldhatnák ezt a gyógyfürdős dolgot, hogy az akinek még nincs otlása, de létszükségletű a gyógyfürdő, akkor tárgyaltak volna a gyógyfürdővel, hogy bizonyos napokon azok a betegek látogathassák a gyógyfürdőt friss negatív tesztel, vagy teszteltessék mikor gyógyfürdőbe megy minden egyes alkalommal vagy egészségügynek is adhattak volna pénzt, hogy termál fürdő vizet szállíttassanak folyamatosan egy erre alkalmas helyiség kialakítása után.
Amúgy az a baj, hogy az embereknél már most megy a megkülönböztetés, úgy, hogy nem látják az erdőtől a fát. A kérdezőnek az volt megalázó, ahogy az orvos beszélt vele.
Amúgy ha beoltják és a szervezete izomfájdalommal reagál,az neki most tripla fájdalom lenne és az immunrendszere ennyi mindennel lehet nehezebben küzdene meg. Szóval EQ nem nagyon so emberben van itt csak a 18 év alatti terhes kismamák felé.
Szégyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!