Tegnap voltam reumatológián és nem kaptam beutalót a gyógyfürdőbe, amiért nem vagyok beoltva. Ez így rendben van?! 😢
Volt egy súlyos balesetem még februárban, amiből jelenleg sem gyógyultam fel. A hátam az folyamatosan fáj, nagyon megütöttem akkor. Ráadásul a kezem is, ami másfél éve volt műtve. Sajnos maradandó károsodást szenvedett. De az orvos azt mondta ő nem látja indokoltnak ezt az egészet, meg különben is ha annyira akarok járni gyógyfürdőbe akkor oltassam be magam! Szerintem ez RENDKÍVÜL diszkriminatív, fel vagyok háborodva!
Nektek mi a véleményetek?
A fürdőket egyenlőre csak védettségi igazolvánnyal lehet látogatni.
Az mindegy hogy milyen céllal mész.
Kérdező! Ha mások véleményét nem fogadod el, akkor miért jöttél ide kérdezni? Nincs otthon senki akinek kiverheted a nyálad? :)
Így a kérdésed értelmetlen.
Én is tudnám sorolni, hogy ki mivel nincs tisztában, amikor pattogtok, hogy mekkora nagy diszkrimináció ért titeket, de minek. Az értelmes ember felfogja miért van erre szükség, a többinek meg minek magyarázni..
Ha menni akartok oltassátok be magatokat, vagy üljetek otthon puffogva :D
Gondolom a gyerekkori oltásaitok sincsenek meg, aztán a munkahelyi alkalmasságin is nagy nagy diszkrimináció ért titeket amikor kérték az oltási kiskönyvet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!