Tegnap voltam reumatológián és nem kaptam beutalót a gyógyfürdőbe, amiért nem vagyok beoltva. Ez így rendben van?! 😢
Volt egy súlyos balesetem még februárban, amiből jelenleg sem gyógyultam fel. A hátam az folyamatosan fáj, nagyon megütöttem akkor. Ráadásul a kezem is, ami másfél éve volt műtve. Sajnos maradandó károsodást szenvedett. De az orvos azt mondta ő nem látja indokoltnak ezt az egészet, meg különben is ha annyira akarok járni gyógyfürdőbe akkor oltassam be magam! Szerintem ez RENDKÍVÜL diszkriminatív, fel vagyok háborodva!
Nektek mi a véleményetek?
21-es oké nem vettem észre a "vagy" szót, de attól még a 18 év alattiak vagy a kismamák egészségesen nem fognak gyógyfürdőbe menni és kevésbbé veszélyeztetett egy egészséges ember és itt nem a kismamára értem, mint az aki beteg vagy komoly balestet szenvedett.
Szóval akkor sem értek egyet 8-assal.
22-es a kérdező nem azt firtatta hogy mi a jogszabály hanem azt hogy ez így rendjén van-e hogy önhibáján kívül lenézi az orvos mert nincs oltása és egy meditatív kérdes volt hogy ez a jogszabály így rendjén van-e azon betegek irányába akik nem tudják oltatni magukat de létszükségletű lenne a gyógyfürdő. Erre irtam azt hogy akkor tesztel mehetnének szerintem, de szon a napon csak tesztel rendelkezők.
Azért ez nem egy terasz ahova kötelező a védettségi igazolvány. Amúgy azt se igazán értem még hogy attól hogy meg van a két oltása az embereknek attól még nem kéne elhamarkodottnak lenni hiszen az indiai mutáns kettős vírus még csak most kezdett el vándorolni. És ugye az oltás ellenére attól még lehet hordozó és átadó valaki hogy védett. Sokan nem figyelnek a másikra csak mert már megvan mind a két oltásuk de attól még fertőzni igy is tud hogy van oltása.
* balesetet szenvedett
* kérdés
* azon a napon
Bocsánat a tipokért.
Amúgy szégyen hogy valószínűleg egy ágyban fekvő embernek veritek így a nyálatokat lenézve mert nincs beoltva.
Ahelyett hogy tippeket adnátok neki hogy tudná a fürdőszobájába varázsolni a termál fürdő fájdalom csillapító hatását.
Pl. Már linkelhettetek volna neki online boltokat akik ilyen termékekkel foglalkoznak. De nem, papoltok neki inkább hogy ez van ezt kell szeretni, oltassa magát lenéző stílusba, akkor is ha még nem tudja. Gyengeségre vall ha tőled gyengébbet bántasz szóban és más módon.
25-ös végtag sérüléssel gondolom sokszor kényszerül ágyba. Reumatológiát írt.
Nem kéne licitálni a betegségeket mindenki különbözöen éli meg nem vagyunk egyformák. Amúgy neked is pihenni kéne még szerintem ilyen műtét után. Bár nem tudom milyen munkád van.
7-esnek írtam ezt és 10-esnek. 24-es vagyok. Jeleztem hogy nem kéne trollkodniuk, mert csúnya dolog egy beteg embert bántaniuk.
Pláne az a gyerekkori oltás példa. De a jogsi példa is hajmeresztő. Köze nincsen ehhez a helyzethez. Nagyon sok mindennel nincs tisztába az ilyen ember ha ilyenekkel példálózik. Gondolom 28-as a kettő közül valamelyik válaszoló vagy vagy a 7-es vagy a 10-es.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!