Akik idősek otthonában vannak, és valamilyen kórházi egügyi ellátásra szorulnak azokat a hozzátartozó elviheti a kórházba az egügyi ellátásra?
C
4x lettem törölve. Csakazértis elmondom.
Tàvoli rokon volt. Pap, hàt miért nem tetszik enni?
Kislànyom, mert nem tudok felülni, s nincs, aki felültetne....
No ezért sem adtam sohasem Aput ilyen helyre. Itthon volt ágyban fekvő. Na és? Mikor baba voltam, ő pelenkàzott. Mikor beteg lett, én őt... Nincsen ebben szerintem semmi rossz. A betegség, az rossz. De emberileg, nincs
Mi az hogy itt vagyok e? Nem kotelessegem azonnal válaszolni neked ember. Normális vagy? Meg mi az hogy "pap" komolyan annyit nem tudsz leirni hogy papa? Azért szoktak őket lekotozni mert zavartak. Még ha akkor mikor ott voltál nála tiszta volt a tudata akkor is lehet olyan mikor bekattan. És mikor 70 idosre jut egy nővér akkor nincs idejük mindre odafigyelni hogy éppen ki indul el, ki tépi ki az infúziót, ki fest motívumot a falra a pelenka tartalmával. Amikor eveskor elengedik őket azt is nagyon sok beteg kihasznalja és éves helyett inkább csinál valami hülyeséget. De mindenkit megetetnek csak akkor gondolom még nem jutottak oda. De ha te épp ott voltál akár fel is vehetted volna a kanalat és megeteted. Nem tört volna le a kezed.
Ja, amúgy meg továbbra sem ez volt a kérdés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!