Akik idősek otthonában vannak, és valamilyen kórházi egügyi ellátásra szorulnak azokat a hozzátartozó elviheti a kórházba az egügyi ellátásra?
Figyelt kérdés
Pl fogászatra, fülészetre. Vagy mindent az idősek otthona intéz?2021. máj. 3. 11:45
11/29 anonim válasza:
érdekes, keresztanyám végig küldött be ezt-azt az anyukájának. Tartósat, mert nem "pihentették"? de vitt be
12/29 anonim válasza:
12: Pest megye. Lehet, màshol màsképpen volt. Itt így. Sajnálom a szeretteidet!
13/29 anonim válasza:
Jàrvàny miatt? Negatív teszttel. Max. Egy ismerős ràkban halt meg. Nem fizette a TB-t egy évig. Mikor beteg lett, nem fogadta senki.
14/29 anonim válasza:
Ne ezen vitatkozzunk, hogy ki küldött kinek mit. Nem jól van ez így. Apukàm tavaly a születésnapomon halt meg. L2 évig àpoltam. Basszus leràntottam az àgyról és elkezdtem újraéleszteni. ..... Kaptam egy üzenetet.mi
15/29 anonim válasza:
Emberek, ideteszik nekem az ételt, és nem tudok felülni, hogy megegyem.... Béla bàcsi. Részt vett az újra építés ez. Ezt érdemli...
16/29 anonim válasza:
Én vagyok az egyetlen aki ezekből a kommentekbol egy szót sem ért?
17/29 anonim válasza:
Bocsi, fel vagyok hàborodva. Nos. Úgyis ki leszek tiltva, mint őrült. Nos. Senki sehova sem lehetett be 1 évig. A portàn leadtam a ruhàit, tisztàlkodó szereket, meg ami kell. Nem hívhattam senkit. Csak szóltak, itt döglött meg, a dögöt vigyem el, mert útban van. Ennyi egy emberélet.....
18/29 anonim válasza:
Még mindig tolmács kellene. Azt meg senki nem hiszi el hogy azt mondtak vidd el a dögöt. Ezt már te fujod fel. Valami agybajod van. De különben nem is ez volt a kérdés, nem tudom feltunt e.
19/29 anonim válasza:
Nézd. Mint írtam, egy héttel ezelőttig senki sem mehetett be. A portàn leadtam a csomagot, ruha, tisztàlkodó szerek, ennyi. Voltam a pàrom hozzàtartozójànàl, megszakadt a szívem. A bàcsi demens, mint Anyu. Le volt kötözve, maga alatt a minden...... Jó, ezen túl voltunk. Pap, miért nem tetszik enni?
Azé', mert nem tok meg felülni. .. Nem borzasztó neked?
Nekem az. Ez a generàció építette újjá az orszàgot, ahol én és Te is élsz. És ennyi. Azért éhezik egy modern kórházba, mert senki se ülteti fel, mert nincsen rà idő......
20/29 anonim válasza:
18. Itt vagy? Vagy végérvényesen hülyének nyilvànítottàl? Nem kötözködök. Nincs ilyen gondolatom. Csak hallgass meg, kérlek!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!