Kezdőoldal » Egészség » Egészségügyi ellátások » Mikor voltatok utoljára...

Mikor voltatok utoljára vérvételen és milyen gyakran jártok?

Figyelt kérdés

nov. 18. 12:07
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
59%
Teljesen erdekltelen. Minden panasz nelkul erdemes csinaltatni reszletesebb vizsgalatot bizonyos idokozonkent, rizikotol fuggoen plane. Sokminden jelezhet valamit, aminek utanajarva elobb kiderul a baj, mint amikor mar tul keso.
nov. 18. 12:12
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Hathavonta vagyok kénytelen menni a kapott gyógyszerem miatt, de talán nem is baj.
nov. 18. 12:24
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
3 havonta járok.Pont holnap fogok menni
nov. 18. 12:28
 4/16 anonim ***** válasza:
3 hete voltam, 4-6 hetente kötelező járnom 8 éve.
nov. 18. 12:30
 5/16 anonim ***** válasza:

Másfél éve voltam, egy jó hónappal egy epehólyag-műtét után. Előtte negyedéven belül vagy négyszer... Mi fáj, miért fáj, műtét előtt, meg a prosztatavizsgálathoz is járt egy a csattanós gumikesztyű mellé...

Miután rendeződött, azóta nem voltam, max ilyen ujjszúrásos cukor-, koleszterin-, húgysav mérésen. Lassan időszerű lesz. Na, nem a gumikesztyű... Amíg a prosztata vértesztje nem leng ki, addig az andrológus krinolin-vastagságú ujját csak az íróasztalon dobolva akarom látni! :)

nov. 18. 12:35
 6/16 Metionin ***** válasza:
Kb. 5 éve. Amíg laborban dolgoztam, kötelező volt félévente, utána még 2 alkalommal voltam vashiány miatt. Azóta nem.
nov. 18. 12:38
 7/16 anonim ***** válasza:
Vagy 10-15 éve.
nov. 18. 12:43
 8/16 anonim ***** válasza:
Nekem a házi orvosom azt mondta hogy csak 3 havonta írhat be utalót laborba. A házi orvosom által írt be utaló alapján 2024 augusztusában voltanóm laborban. De 2024 október 18-án be vitt a mentő a kórházba az SBO-ra! És akkor vagyis a múlt hónapban is csináltak nekem egy labort
nov. 18. 12:54
 9/16 anonim ***** válasza:

ma 12:54 Ha ezt nem magadtól találtad ki akkor te nagyon át vagy verve.

Ahogyan a #4-es válaszomban leírtam: Ha durván havonta nem megyek vérvételre akkor nem fogja kiírni a szívműtét miatti kötelező vérhígítót mert akár életveszélyes is lehet.

nov. 18. 13:24
 10/16 anonim ***** válasza:
Szerintem évente ajánlott, ha nincs panasz. Én június végén voltam, mivel vashiányos vérszegény vagyok ezért lassan mehetek kontroll vérvételre.
nov. 18. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!