Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Terhesség » Ti mikor voltatok az első...

Ti mikor voltatok az első vérvételen? (folytatás lent)

Figyelt kérdés
Ma vagyok 10+5 hetes, tegnap voltam védőnőnél a kiskönyvért. Először a háziorvoshoz irányított, hogy tőle kérjek beutalót vérvételre és még most csináltassak egy cukorterhelést is, mert a nagymamám cukorbeteg. Ma délután rendel a háziorvos, felhívtam, mert lehet időpontot is kérni, hogy ne kelljen ott órákig várni a rengeteg beteg ember között. Azt mondta az asszisztens szerdán menjek 11 órára a beutalókért. De addigra már 11+4 hetes leszek. Így leghamarabb is csak csütörtökön tudok menni az első vérvételre. Nem lesz az késő? Nem baj, hogy már majdnem 12 hetes leszek?
2015. márc. 19. 14:11
 1/7 anonim ***** válasza:
7 hetesen voltam először nődokinál, akkor adott is beutalót laborba és belgyógyászatra.
2015. márc. 19. 14:19
 2/7 anonim ***** válasza:

Dokinál 7 hetesen voltam, aztán 10 hetesen voltam először vérvételen, úgy kaptam időpontot a laborba (mert nálunk a laborba csak időpontra lehet menni, és 2-3 hétre kapsz időpontot...).

De amúgy kutya nem foglalkozott a vérvételem időpontjával, csak az eredmények érdekelték őket.

Az ultrahang időpontokhoz viszont ragaszkodtak, mert ott fontos, hogy mikor mész.

De a vérvételnél nem hiszem, hogy bárki megkövezne, mert 11-12 hetesen mész először.

2015. márc. 19. 14:26
 3/7 anonim ***** válasza:
Én jövőhéten szerdán megyek elöször és akkor 16 hetes leszek.
2015. márc. 19. 14:30
 4/7 anonim ***** válasza:
Én 16 hetesen jutottam csak el az első vérvételre, önhibámon kívül, egyszerűen mindig szerencsétlenül jöttek ki a dolgok. Eleinte rengeteget voltam rosszul, ki se mozdultam itthonról, aztán jöttek az ünnepek, aztán beteg lettem, el is felejtettem mrá, hogy a vérvétel elmaradt. Szóval 16 hetesen mentem először, kutyát nem érdekelte, hogy mikori a vérvételem, csak az volt a lényeg, hogy legyen vérkép :)
2015. márc. 19. 15:40
 5/7 anonim ***** válasza:
Dehogy késő.. Emiatt ne aggódj. 12 hetes se leszel kereken szóval belefér az első trineszterbe de amúgy ha pár héttel el is lennel csuszva sem múlik ezen semmi.
2015. márc. 19. 16:57
 6/7 anonim ***** válasza:
Van aki nem is tudja még,hogy terhes akkor,úgy,hogy nem baj. Én 6 hetesen mentem nőgyógyászhoz,adott is beutalót és következő héten mentem.
2015. márc. 19. 18:25
 7/7 anonim ***** válasza:
5-ös vagyok, én amúgy 11 hetesen voltam. De ez a történet is úgy volt hogy a védőnő adta a beutalót, beikszelte a vizeletet és azt mondta a vérvétel ráér. Csak a háziorvos pecsételte és úgy gondolta kell vérvétel is és így lett meg. Ezzel csak azt akarom írni hogy bizonyos védőnő szerint nem Ennyire sürgős és ő védőnő. Szóval még ha 13-14 hetesen csinaltatod meg sem maradsz le semmiről.
2015. márc. 19. 19:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!