Oltási regisztrációt lehet törölni?
Figyelt kérdés
Jelentkeztem az oltásra, de meggondoltam magam. Hogyan lehet törölni a regisztrációt. Nem akarok oltást2021. ápr. 9. 19:34
21/23 anonim válasza:
Kedves 15-os! Sajnos olyan vilagot elunk, h amit a mediaban hallunk, nem mindig hihetjuk el. En ezert szeretem atlag Marika es forumozo egeszsegugyben dolgozok hozzaszolasait is olvasni.
22/23 anonim válasza:
Ha tisztában vagy azzal, hogy milyen fázisokon megy keresztül egy gyógyszer/oltás mielőtt piacra dobják, akkor tisztában kell lenned azzal is, hogy ezeket az oltásokat igenis szabályszerűen tesztelték. 3 fázison kell átmenniük és át is mentek. Hangsúlyozom, olyan oltást nem ismerek, aminek hosszú távon lenne mellékhatása. Vírust rengeteget.
23/23 anonim válasza:
Kedves 21-es! 1. Írtam, hogy ne rám hallgasanak. 2. Olvassanak tudományos cikkeket ne a mainstream médiát. Még azt is odaírtam, hogy hol keressék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!