Kezdőoldal » Üzlet és pénzügyek » Egyéb kérdések » A pi network regisztrációt...

A pi network regisztrációt hogy lehet törölni?

Figyelt kérdés
Nemrég regisztráltam rá poénból, de olvastam hogy ne akarják vezetni hogy érjen is valamit, de akkor adózni kell érte. És én erre nem számítottam, tényleg csak poénból van a fiókom, de most nem tudom hogyan kellene törölni.

2021. jan. 5. 00:24
 1/5 anonim ***** válasza:
Befizeted az adót aztán ennyi, ha meg nem akkor megbüntet a NAV. Egyszerű
2021. jan. 5. 00:35
 2/5 A kérdező kommentje:
Jó de én nem gondoltam volna hogy ez sül ki. És mivel még fiatalkorú vagyok nem sok kedvem van azt is fizetni, ezt tényleg poénból töltöttem le.😃
2021. jan. 5. 09:02
 3/5 anonim válasza:

A Pi egy Stanford doktoranduszok által kifejlesztett új digitális pénznem, világszerte több mint 8 millió taggal. Pi igényléséhez kövesd ezt a linket és már küldök is 1π-t neked! : [link] és meghívásként használd a felhasználónevemet ( mmate98 )

Az app dióhéjban:

Kriptovaluta bányász alkalmazás, amely mobil és természetbarát és nem eszik energiát vagy internetet. Napi egyszer kell újraindítani, és 24 óráig folyamatosan gyűjtöd a Pi-t (π)! Minél több bányászt hívsz meg a rendszerbe, annál nagyobb mennyiségű érmét tudsz bányászni óránként! A bányászat teljesen ingyenes és kötelezettségmentes, mivel a hálózatra építik a márka terjesztését. Mindenesetre, ha nem hívsz meg senkit se akkor is gyűlik a Pi digitális pénz.

Év végén kerül a valuta a piacra és nem lehet örökké bányászni… Szóval gyerünk, vágj bele

2021. jan. 17. 09:40
 4/5 kozii válasza:

Elsőnek haszon kell hogy származzon mégmielőtt adóval kéne foglalkoznod.

Rengeteg fiatal bányász van a Pi-ben, de mindenekelőtt realizálni kell a hasznot elsőnek azaz valósuljon is meg, hogy te pénzhez jutottál ebből még mielőtt bármit ki kéne perkálnod a kormánynak.

Mindenestre mint minden más alkalmazást, le tudod törölni a telefonodról.

2021. jan. 28. 12:25
 5/5 anonim válasza:
Amit te gyűjtesz abból vonják le az adót, nem külön kell befizetni.
2021. márc. 4. 11:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!