Playstation Network regisztrációs probléma?
Azt hiszem régen én is ezzel szaroztam, és valami teljesen más baja van, mint amit hibaüzenetbe kiír.
Vagy adj meg egy másik jelszót (lehet kötelező az n karakter hosszúság, meg kötelező kisbetű nagybetű, meg amik szoktak lenni), ha azután sem jó, akkor változtasd meg a születési éved, ha egyáltalán azt kérte már (olyan dátumot állíts be, ami alapján 18+ vagy, ha valóságba még nem vagy annyi), ha ezután sem jó, akkor próbálj meg az email cím helyére csak egy felhasználónevet írni, ami legyen egyéni, mert ha foglalt lehet akkor is ezt a hibaüzenetet fogja kiírni. Ha azután sem jó, akkor oda tényleg email kell, és akkor abból próbálj meg másikat megadni.
Az egyébként most jut eszembe, hogy az én jelszavamba nincs nagy betű, meg speciális karakter sem, szóval az biztos nem kötelező, legyen 8+ karakter meg egy szám is minimum legyen benne, és akkor már biztos nem a jelszóval lesz gond.
Egyébként én kb 4 éve regisztráltam PSN-re, és ugyanez volt a problémám, durva, hogy azóta sem tudták megjavítani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!