Ncore oldalon lehet egy ip cimről több acc-al regisztrálni?
Figyelt kérdés
Konkrétan, tesóm még anno kapott meghívót és fentvan. Most van meghívója, és engem hívna meg. Felmerült a kérdés, hogy egy ip-ről engednek többet is?2013. ápr. 27. 21:25
1/7 anonim válasza:
ncore szabályzatban megtalálod a választ
de ugye ezt nem neked kell megnézni hanem a tesódnak..
2/7 anonim válasza:
kérdés milyen ip. amúgy ha egy házban megvan osztva a net rotuerrel pl, akkor akár lehet több account is, de egy gépenként csak 1, és nem árt profilban beírni az "üzenet a staffnak" helyre hogy többen használjátok
3/7 A kérdező kommentje:
nem dinamikus IP, ha erre gondolsz :) Igen, routerrel van megosztva. Semmi extra, egy 2 azstali pc, egyikbe megy kábellel másikba meg router segítségével vezeték nélkül. Akkor ha minden igaz, regelhetek? Köszöi az infót! :)
2013. ápr. 28. 21:15
4/7 anonim válasza:
sajnos nem mert 1 ipröl csak egy embernek lehet.
dupla accnak fogják venni és kitiltanak
5/7 anonim válasza:
regelj, nálunk 2 gép van, 3 ha bátyám hazahozza laptopját, és mindenkettőnknek van felhasználonk. oda írod ahova mondtam hogy több gépen használjátok külön külön és nem törölnek
6/7 A kérdező kommentje:
értem, nagyon szépen köszönöm a válaszokat!
2013. máj. 5. 15:59
7/7 tomedli válasza:
Nekem a hdd ment tönkre,rajta a régi accom adataival.
Sajnos nem volt szükség mindig lesni mik az adatok,így sikerült elfelejteni.
Új hdd van,kaptam meghívót,regeltem új emaillel.
Következő nap töröltek multi accal.
Van megoldás?
Egyedül használom a gépet...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!