Hogy lehet Emag fiókot törölni?
Sehol nem írják, csak hogy hogy kell fiókot létrehozni, miért jó reggelni hozzájuk stb. Véletlenül reggeltem, pedig nem akartam, mert egy utolsó kutyaütő cég, és nem bírják külön választani a regisztráció és bejelentkezés gombot, ezért ha olyan Gmail fiókkal próbálsz belépni, amivel még nem regisztráltál, akkor nem kiírja, hogy nincs fiók, esetleg döntést ad a kezedbe, hogy akarod-e regisztrálni, hanem automatikusan regisztrálja!!!! De sehol nem tudom törölni!!! Segítsetek!!!
Írtam a helpdesknek, de úgysem fognak segíteni, se semmi, mert kutyaütők egyszerűen! Nem vagyok desszantos, nem velem van a baj, tényleg rossz az oldaluk!
Törölni szeretném az eMAG fiókomat, mit kell tennem?
Ebben az esetben kérjük, hogy küldd el kérésedet a data.protection@emag.ro e-mail címre. Ezt követően munkatársaink feldolgozzák, majd legkésőbb 30 napon belül visszaigazolják a kérésedet.
További információkat az adatvédelmi irányelvek és személyes adatok kezelése vonatkozásában a következő linken találsz: [link]
Szia!
Sikerült töröltetned?
Mit írtál?
Szia!
Egyelőre ott tartok, hogy elküldtem a .hu-s címre, amit a .ro-sra is és várom a csodát...
Ha sikerül, megírom!
Törölni szeretném az eMAG fiókomat, mit kell tennem?
Ebben az esetben kérjük, hogy küldd el kérésedet a data.protection@emag.hu e-mail címre. Ezt követően munkatársaink feldolgozzák, majd legkésőbb 30 napon belül visszaigazolják a kérésedet.
Kérünk téged, hogy a helyes e-mail címről írd a megkeresésed, valamint leveledben tüntesd fel a helytelen e-mail címet.
További információkat az adatvédelmi irányelvek és személyes adatok kezelése vonatkozásában a következő linken találsz: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!