A második Astra Zeneca oltás után is erős mellékhatásokra kell számítani?
Figyelt kérdés
Az első után elég rosszul voltam: láz, hidegrázás, szédülés, fejfájás, rossz közérzet. Egyesek azt mondják, a második után nem jelentkeznek ilyen erős mellékhatások. Ki mit tapasztalt? Köszönöm!2021. ápr. 5. 07:04
1/7 anonim válasza:
Nekem csak az oltás helye körül volt érzékeny.Másnap reggelre az is elmúlt.Az első oltásnak semmilyen mellékhatása nem volt.
2/7 Ypszilon1980 válasza:
Ez nem így van sajnos,mert ha az elsőnél voltak ilyen panaszok, akkor a másodiknál is lesz nagy valószínűséggel, még talán súlyosabb is. Én Pfizert kaptam ugyan, nem A.Z.-t,de nálam a másodiknál sokkal magasabb lázam volt, sokkal erőtlenebb voltam, sokkal rosszabb volt minden, viszont hamarabb rendeződött is.
3/7 anonim válasza:
A férjem A.Zenecát kapott,a másodiknál is ugyanolyan volt.Még most is fáradékony,meg aludna délután is mindennap.Én pfeizert kaptam,igaz még csak elsőt,de kibirható.
4/7 anonim válasza:
Én tegnap kaptam Astra-Zeneca vakcinát, borzalmas volt az éjszaka: ma már jobban érzem magam, remélem a második nem lesz ilyen erős mellékhatásokkal
5/7 anonim válasza:
Mindenkinek másképp reagál a szervezete. Nekem nem volt kirívó oltási reakcióm az Astrazeneca után. Nem volt láz vagy hőemelkedés sem, max. picit levert voltam két napig. Egyedül az oltás helye fájt kegyetlenül, első nap annyira, hogy még azt is nehezen tűrtem, hogy a ruha hozzáér.
6/7 anonim válasza:
Az elsőnél rendes influenza szerű tüneteim voltak. Láz, hidegrázás, izomfájdalom. A másodiknál ,,csak" fejfájás. A tesóm az első és a második után is rosszul volt.
7/7 anonim válasza:
Szerintetek be fogják adni a második adagot?
Valamelyik országban teljesen leállították, és a 12 hét miatt most nagyon parázom: igaz a 4 hét már letelt (meg is kértem a háziorvost, hogy ha lehet akkor előrébb hozzuk), de akkor se vagyok nyugodt
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!